vrijdag 1 maart 2013

Zo leuk!!!

Gisteren had ik nog steeds koorts en het ene moment had ik het bloedheet om even later te rillen van de kou en dus bracht ik menig uurtje door op de bank of in bed! Zo ook gistermorgen en plots hoorde ik een flinke klap in de gang, dat was de post die op de mat viel!
Nu een uurtje later ging ik weer naar beneden en daar lag zowel voor DP, DS als voor mij post! Voor mij zag het er al meteen gezellig uit:


Het nieuwe quiltnieuws en een dikke envelop met zachte inhoud, ik dacht even dat het een nieuwe aflevering zou zijn van de borduurclub, maar nee hoor, kijk eens wat er uit kwam:Een schattige kaart voor mijn verjaardag en een lief Tilda stofje en ook nog eens een leuk hart! Al die verwennerij kwam van Wietske! Meiden wat ben ik er blij mee, zo lief van haar! Heb haar meteen een mailtje gestuurd om haar te bedanken, dit had ik dus echt niet verwacht! Jullie merken het zeker wel weer, ik vier weer dagenlang mijn verjaardag! Heerlijk!

Op de bovenste foto zien jullie dat ik ook verder ben gegaan met mijn borduurtje en ja ik kreeg het af! Gistermiddag na weer een paar uurtjes in bed ben ik achter Ome jan gekropen om het in elkaar te zetten en hier zien jullie het resultaat!

Heb het nog even naast mijn allereerste rolletje gelegd, dit is dus korter maar wel wat dikker geworden:


Misschien ga ik het toch nog iets dunner maken, al zie je zo wel het borduurwerk beter. Ik heb ook even mijn andere rolletjes opgezocht, de eerste is mijn geboortemaand rolletje dat ik wel heel erg groot vind en natuurlijk ook mijn sneeuwmannetje wat ik juist weer heel fijntjes vind:

Gelukkig zijn er nog veel meer patroontjes van rolletjes, dus dit zal zeker niet mijn laatste zijn! Vandaag doe ik weer kalm aan, weet nog niet of ik naar de Tilda groep gaat, ligt eraan hoe ik mij straks voel!

Fijne dag!