zondag 9 juni 2013

Eerste stappen en nog meer!

Gisteren een heel gezellige dag gehad, ´s middags kwam DD met DSIL en zij had haar borduurwerk meegenomen om te laten zien hoever ze al is met haar tweede borduurwerk voor mij! Het heet De Dag:


Wordt het niet een beeldschone creatie, het is dus de pendant van het andere borduurwerk dat zij voor mij maakte, De Nacht:


Hier een foto van twee jaar geleden toen zij daar nog druk mee bezig was, ondertussen hangt hij boven te wachten om te worden ingelijst, maar ik wil ze alle  twee tegelijk laten inlijsten, zodat ik lijsten en passe-partouts kan uitkiezen die bij beide mooi staan!

En ik zelf zette gisteravond de eerste steken aan mijn Dear Jane borduurwerk en heb besloten om alle punten in dezelfde kleur rood (DMC815) te maken, later komen de andere kleuren erbij, niet blokje voor blokje maar gevlamd is de bedoeling, ben benieuwd of dat gaat lukken!


Ik weet het ik ben natuurlijk weer eigenwijs en heb het patroon al hier en daar aangepast omdat ik dat mooier vind, zo nu en dan vind ik de rondingen namelijk niet zo mooi verwerkt maar verder probeer ik zoveel mogelijk het patroon te volgen!

Vandaag komt Mams, dus ik zal vandaag ook niet zoveel tijd hebben voor steekjes maar helemaal zonder kan ik niet! Dus morgen zien jullie vast het vervolg!

Fijne dag!