donderdag 13 maart 2014

Vandaag is het zover!!! Give-away!

Vandaag komt de 400.000ste bezoek(st)er op mijn blog en dat wordt dus een give-away! Zoals ik onlangs al liet zien wordt het deze quilt:


Helemaal met de hand gemaakt en gequilt door mijn vriendin Ria! Het is echt een enige quilt voor op je handwerkkamertje of voor boven je naaihoekje, zeg nu zelf zijn het geen gave kleurtjes!
Nu wat moet je doen? Wel gewoon even een reactie achterlaten voor zaterdagavond 18.00 uur en dan trek ik zaterdagavond de winnaar en die komt dan zondag op mijn blog! 

Het onderwerp van vandaag is Fresh = Vers = Zoet = Fris = Nieuw = Licht = Onervaren = Onbedorven = Onbestorven

Nu ik denk dat de beste foto die ik daar voor kan tonen een foto is van de lente!


En wat is er mooier dan bloeiende bomen en struiken? Hier de prachtige Prunus die al die jaren in mijn vaders tuin stond en die nu het huis is verkocht en zowel de voor als de achtertuin helemaal leeg zijn gehaald als enige nog in de tuin is blijven staan!

Ik denk dat ik vandaag nog maar eens ga genieten van de verse lente en alle verse bloemen en de frisse lucht in ga om te wandelen met Tara, ga ruiken aan de eerste bloeiende zoet geurende sneeuwballen en ga genieten van het zonlicht dat wederom het duister heeft verjaagd!

Fijne dag!