zondag 7 september 2014

Ja het staat geweldig!

Bedankt voor de complimentjes voor DH (zie logje van gisteren!) en ja ook 's avonds staat het geweldig, kijk maar eens naar de foto's die DD stuurde:Nou zeg nu zelf, niets teveel gezegd hè! Ook 's avonds een plaatje! Bovendien is het zo ook een stuk veiliger met deze goede verlichting!

Bovendien hebben jullie nog foto's te goed van de Gilde tentoonstelling, maar om de pret niet te bederven van mensen die er naar toe gaan, laat ik jullie nog niet alles zien (heb er zo'n 100 gemaakt!), maar een appetizer is nooit weg en zowel Ria als ik stonden met open mond deze schitterende Keltische knoop te bewonderen:


Daar kan ik dus echt van genieten, zowel van de prachtige kleuren als de genialiteit om hem zo schitterend op te kunnen hangen en nee wij (en vele anderen!) wilden wel graag weten hoe dat was gedaan:

Maar de dame van het gilde was heel streng en liet niemand de achterkant zien en lette er ook op dat niemand aan deze prachtige creatie kwam!

Dus daar kunnen we alleen maar naar raden! Maar hierbij wel mijn complimenten voor de maakster!
Nu vandaag ga ik echt steekjes zetten, zowel de randjes als het laatste deel van het merklapje liggen nog te wachten, dus ik ga nu snel aan de slag!

Fijne dag!