zaterdag 2 november 2013

Op de automatische piloot!

Een vrij duf hoofd en niet echt veel zin, maar ja ik ga mij ook niet zitten vervelen en daarom gisteren wat molletjes geslikt, draad en naald gepakt en begonnen aan het etiket voor mijn quilt en 's avonds heb ik het zelfs nog op gebracht om het erop te appliceren, zodat ik nu echt kan zeggen dat hij af is! Voilá mijn in Full Bloom:


Even het etiket wat dichterbij:


Ik heb dus een deel van een van de stitcheries van de voorkant gebruikt en daar de tekst uit de vrije hand bijgeschreven, nu is het pas echt af! Dat is het fijne van stitcheries, je hoeft er niet bij na te denken!

Gistermiddag kwam Yfke met haar pappa en mamma naar ons toe, want opa zou haar konijntje ophalen en meebrengen en al nachten was ze aan het spoken en bij ieder belletje dacht ze dat opa het konijn kwam brengen, maar gisteravond was het pas zo ver:


Ze was helemaal weg van haar zwarte konijntje met het witte neusje:


Voorzichtig werd het op haar schoot gezet en ze smolt! Haar pappa en mamma hielden haar wel goed in de gaten, want kleine kinderen kunnen zoms erg hardhandig zijn met kleine dieren!


Maar haar gejuich was een heerlijke beloning voor haar opa die ruim 4,5 uur onderweg was geweest en heel wat files had gereden om haar diertje op te halen!


Zelf was ik ook heel blij en wel met een schattig cadeautje dat gisteren in mijn brievenbus viel! Ik zag het al op haar blog en was er helemaal weg van en nu stuurde zij er zo maar één naar mij toe!
Meiden kijk nu eens waar Jessie mij mee verraste:


Kijk eens wat een gave kaart en dan dat schattige slippertje! Wacht even dichterbij:


Een schattige vingerhoed houder en beeldschoon gemaakt door Jessie, ik ben er echt helemaal weg van!
Lieve Jessie, bedankt voor dit gave cadeau!

Fijne dag!