dinsdag 15 oktober 2013

Gouden ouden!

Gisteren druk geweest met het leegruimen van ons ouderlijk huis samen met een van mijn broers en daarvoor moest ik heel wat kasten doorploegen! Alleen al uit de linnenkast op mijn Mams haar kamer kwamen 6 zakken voor de kringloop en 5 die direct weggegooid konden worden plus één doos die meeging naar huis met lakens en hoezen die ik nu wil gaan wassen en dan wil laten merken voor Mam! Maar er was ook een kast vol met poppen en beren en ander speelgoed dat Mams had verzameld in haar jarenlange speurtocht naar leuke spullen! En uit die ene kast kwamen onder andere deze twee:


Deze beer die ik jaren geleden maakte voor haar en deze babypop:


De pop maakte Mams zelf, het kopje en de handjes werden op een speciale cursus gemaakt, ik naaide het lijfje en zette de pop in elkaar en maakte de doopjurk. De kant is verkleurd en de jurk is smoezelig, maar met een sopje en misschien wat Egfa wit hoop ik dat het weer een mooi popje wordt en dan zal ik het bij Mamma in de kast neerzetten.

Vandaag borduurbee, ik hoop dat ik er naar toe kan, maar ik moet nog heel wat regelen voor die tijd, dus ga ik snel aan de slag!

Fijne dag!