dinsdag 24 juli 2012

Als kind was ik al gek op......

Sprookjes! Mijn vader kon fantastisch voorlezen en het verzamelde werk van Hans Cristiaan Andersen was mijn favoriete boek, vooral als Pa eruit voorlas. Ik heb gehuild bij Het meisje met de Zwavelstokjes en hield mijn adem in bij Duimeliesje als de Mol met haar wilde trouwen en weet je de fascinatie voor sprookjes en Fantasy is nooit weggegaan! Ik las al zoveel boeken, dat het soms moeilijk is nieuwe te vinden, maar gisteren begon ik weer in een nieuw boek:


Ik las wel acht hoofdstukken achter elkaar en moest toen helaas stoppen omdat ik door het gespannen lezen hoofdpijn kreeg of was dat omdat voor ik de letters verslond ik ook al aardig wat steekjes had gezet:


Ben aardig opgeschoten al zeg ik het zelf! Alleen de rechtse boomstam, de vogel en het rechtse huisje moeten nog worden vastgezet en dan moet er nog een hele hoop borduursteekjes worden gezet, maar ik denk dat ik morgenavond wel of helemaal klaar ben of flink opgeschoten zal zijn met dit blok!

Oh nog even over het boek, het gaat over een meisje dat per ongeluk ontdekt dat zij magische krachten heeft en dat terwijl ze niet uit een magiërsfamilie komt en ze wordt nu opgejaagd door de magiërs die haar willen leren zich te beheersen want anders wordt ze gevaarlijk voor zichzelf en haar omgeving, maar er is een goede en een slechte magiër naar haar op zoek en ik ben hartstikke benieuwd hoe dit gaat aflopen, nu maar hopen dat het goede wint!
Dus vandaag moet ik kiezen wat ik ga doen, lezen of steekjes zetten..... lastig hoor, maar het gebeurt in ieder geval buiten in het zonnetje!

Oh en dan nog iets, vandaag kwam de 100.000 ste bezoeker op mijn blog sinds 5 september vorig jaar en dat vind ik dus echt te gek, dus vooruit weer een give away! Ik heb nog twee boeken dus als je dit boek wil hebben, laat dan even een reactie achter!


Je hebt de tijd tot vrijdag 6 uur om te reageren, zaterdag zie je de uitslag hier op mijn blog!

Fijne dag!