zondag 28 april 2013

Wat later, maar....

de vaatwasser draait en de brunchtafel is afgeruimd, we hebben eens heerlijk uitgeslapen! Nu ja ik liep vanmorgen vroeg al buiten met Tara in de zon te wandelen en te genieten van de bloeiende struiken, de Forsythia staat vol gele bloemetjes en zelfs de groene blaadjes komen al, de Krentenstruikjes hebben vandaag hun eerste bloemetjes ontplooid en de narcissen eronder staan ook in volle bloei en de Prunusbomen kleuren hun knoppen al roze, nog even en ook die laten hun volle tooi zien. Puur genieten!
Maar toen ik thuiskwam met een drijfnatte Tara die lekker in de dauw had gelopen en gerold, heb ik haar weer even in de bench gedaan om te drogen en ben ik nog even terug gekropen.
Maar nu even tijd om jullie te laten zien hoever ik met het borduurtje ben:


Oh jeetje het gaat weer eens verkeerd, zal het nog eens overnieuw doen, eerst de foto naar links, dan naar rechts en dan uploaden:


Okay, dat is weer gelukt, het is een handig trucje als je last hebt van omkerende foto's! En zo hoog als het nu is blijft het ook, omdat het straks moet passen in mijn deksel. Misschien maak ik het nog een keer , want met de viooltjes rand onderaan is het ook wel een heel mooi plaatje!

Nu even een vraag, hebben jullie ook last dat het uploaden zo lang duurt? Vorige week nergens last van en sinds een paar dagen, waardeloos!!
Zo ik ga even stofzuigen (Tara's haren!) en dan is het weer tijd voor steekjes!

Fijne dag!