zondag 28 april 2013

Wat later, maar....

de vaatwasser draait en de brunchtafel is afgeruimd, we hebben eens heerlijk uitgeslapen! Nu ja ik liep vanmorgen vroeg al buiten met Tara in de zon te wandelen en te genieten van de bloeiende struiken, de Forsythia staat vol gele bloemetjes en zelfs de groene blaadjes komen al, de Krentenstruikjes hebben vandaag hun eerste bloemetjes ontplooid en de narcissen eronder staan ook in volle bloei en de Prunusbomen kleuren hun knoppen al roze, nog even en ook die laten hun volle tooi zien. Puur genieten!
Maar toen ik thuiskwam met een drijfnatte Tara die lekker in de dauw had gelopen en gerold, heb ik haar weer even in de bench gedaan om te drogen en ben ik nog even terug gekropen.
Maar nu even tijd om jullie te laten zien hoever ik met het borduurtje ben:


Oh jeetje het gaat weer eens verkeerd, zal het nog eens overnieuw doen, eerst de foto naar links, dan naar rechts en dan uploaden:


Okay, dat is weer gelukt, het is een handig trucje als je last hebt van omkerende foto's! En zo hoog als het nu is blijft het ook, omdat het straks moet passen in mijn deksel. Misschien maak ik het nog een keer , want met de viooltjes rand onderaan is het ook wel een heel mooi plaatje!

Nu even een vraag, hebben jullie ook last dat het uploaden zo lang duurt? Vorige week nergens last van en sinds een paar dagen, waardeloos!!
Zo ik ga even stofzuigen (Tara's haren!) en dan is het weer tijd voor steekjes!

Fijne dag!


16 opmerkingen:

Elly zei

Wat een schattig borduurtje gaat dit worden en ja ik heb ook last met uploaden, het duurt inderdaad erg lang. fijn weekend

Anoniem zei

Het viooltjes patroon is erg mooi en succes als je het nog een keer gaat maken.
Geen blog,dus ook geen problemen met foto's.
zonnige zondag
groetjes,Truus uit Drenthe

Else zei

Je borduurtje wordt MOOI, zuig maar snel die haren op kan je verder (lol) Zonnige zondag verder knuffel Else

Petra zei


Prachtig dat borduurwerk. Ik heb vorige maand een aantal keren gehad dat ik niet eens foto's kon opladen en een aantal dagen later ineens weer wel. Fijne zondag, Petra

Evelyne zei

Mooi borduurtje Lida!
Nee, ik heb geen last van het langzaam uploaden van de foto's.

Fijne zondag, Evelyne

FLR zei

Mooi borduurwerk....want het is geen borduur´tje´ meer! Heerlijk hè, als je het zo ziet ´groeien´?
Hier geen upload-problemen...sterkte met de jouwe,
groetjes
Francisca

Unknown zei

Je borduurwerk wordt heel mooi, het uploaden duurt bij mij ook lang hoor.
Fijne zondag

Annelies zei

Het wordt steeds mooier.
Nee, ik heb geen last, maar verklein mijn foto's altijd.

AnitaS zei

Mooi borduurwerk is het. Geen last met uploaden.

Gerard zei

Lief borduurtje wordt het!
Zelfs hier in Frankrijk, 100 km ten noorden van Spanje is de Lente laat, maar toen we terug kwamen uit Engeland bloeiden de seringen, de gele trosroosjes, de gouden en blauwe regen, de tamarisk, allemaal tegelijk. Hoort niet, maar het staat prachtig. Nu is het koud, 12° en dat voor eind april... We horen al te kunnen zwemmen, gewoonlijk in maart al, maar deze Lente is echt veel later dan normaal.

Jolanda zei

Wat een lief borduurwerkje is dit zeg.. Heerlijk om in het zonnetje te handwerken, vind je niet. groetjes Jolanda

Conny's-blog zei

Vind dit borduurwerk toch zo mooi, die kleuren he.
En ja de laatste blogjes heb ik ook last van het uploaden van mijn foto's, duurt verschrikkelijk lang.............liefs.Conny

Frederika zei

wat wordt het toch een leuk borduurwerkje.
Groetjes Frederika

Corina zei

Je borduurtje wordt prachtig!

marijna zei

Heerlijke rustige dag gehad dus! Mooi hoor je borduurwerk. Die omgekeerde foto's baal ik ook steeds van, maar ik heb ook een trucje om dat goed te krijgen. Langzaam plaatsen van foto's weet ik niet. Vorige week ging het goed.

mieke zei

Dat ziet er heel leuk uit.
Omkerende foto's ??
Goed in de dokumenten map, verkeerd op het blog ... dus dan zou ik in mijn dokumenten map de fote even naar links en dan weer naar rechts moeten draaien en dan zou het goed op mijn blog moeten komen te staan ?
Ik heb er ook af en toe last van.
grtjs Mieke