maandag 29 april 2013

Tara´s dagboek!

Ja zeg zo kan die wel weer, is het eindelijk mooi weer, moet ik van de baas naar binnen en dat terwijl ik hem zo goed heb geholpen, kijk maar eens wat een kuil wij samen hebben gegraven:
 Gaaf hè, maar nu was hij bezig met de randen vorm te geven en plots was mijn hulp niet meer nodig! Nu toen ben ik maar naar binnen gegaan en heb lekker liggen pitten op de koude plavuizen:

En aan het vrouwtje heb ik ook niets, die ging buiten op het nieuwe terras zitten en ging daar zitten frunniken aan haar lap, daar mag ik ook al niet mee helpen! Maar ik geloof dat het wel aardig wordt al laat zij mij niet altijd zien hoe het gaat:

Ik hoorde haar tegen de baas zeggen dat het heel goed ging en dat ze hoopte het over twee dagen af te hebben, nu misschien laat ze het dan wel aan jullie zien, ik zal wel weer niet mogen kijken omdat ze bang is dat ik erop kwijl, wat geeft nou zo'n beetje vocht! Pffft... wel ik ga weer een dutje doen en dan eens kijken of ze eindelijk uit bed willen komen, de baas is vrij dus het zal wel weer een latertje worden!
Fijne dag.... Woef!

19 opmerkingen:

Else zei

Hopelijk hoef je nite te lang te wachten op je rondje, anders blaf je ze toch uit bed (lol) Sterkte met de vijver en de steekjes waar je niet te dicht bij mag komen!!

Josephine zei

oooo, wordt het een vijver? Ik dacht dat je man een Romeinse nederzetting had blootgelegd... hihi

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ach lieve Tara, je moest eens weten wat voor moois er allemaal gemaakt wordt daar in die tuin. daar kunnen ze jou toch niet bij gebruiken. En dan kwijlen op zo'n mooi borduurwerkje. Stel je nou toch eens voor dan ziet het vrouwtje straks al die mooie viooltjes niet meer.
Ik snap dat allemaal wel hoor. Blijf jij nou maar lekker op die vloer liggen, dan loop je niemand in de weg. Jouw tijd komt wel weer....
doeg
Wietske

Anoniem zei

Oh wat ben je toch een snoesje Tara!! Jouw inbreng bij het graven van het gat was al groot genoeg, nu doen ze het weer lekker verder zelf ;) Rust jij maar gewoon uit, laat ze zelf het werk maar doen hoor, dat kunnen ze zo te zien prima!! Dikke knuffel!!

AnitaS zei

Wat zijn die mensen soms flauw he. Wil je overal mee helpen mag het weer niet. Je baasje heeft een hele diepe vijver gegraven. Knap hoor. Het vrouwtje heeft ook al flink geborduurd. Blijft er wel genoeg tijd voor jou over?

Ria zei

Leuk weer eens wat van jou te horen Tara. Ik kijk (bijna) elke dag wat je te vertellen hebt. Want je vrouwtje is maar druk met haar lapje hé? En als het klaar is, zoek ze vast weer een nieuw lapje op, denk je ook niet? Maar je komt toch niets te kort is het wel?

Groetjes en blijf morgen maar lekker thuis hoor, veel te druk op straat voor jouw hondenvoetjes.

Ria V.

Unknown zei

Ach lieve Tara toch, dan wil je helpen en dan mag je niet, nou , ik zou gewoon lekker verder luieren en vrouwtje de klus met de (prachtige)steekjes zelf laten oplossen hoor!
Dikke knuffffffffffff, Sonja

Frederika zei

Ja een hondenleven is niet altijd even fijn. ;-)
Mooie steekjes zijn er weer gezet.
Fijne dag Frederika

Annie Kingma zei

Leuk zo je borduur project te volgen.
Groetnis Annie

hobbyshop fugeltsje zei

Ja Tara je hebt een echt hondenleven. Maar wel een hele fijne één. Je mag je baas helpen in de tuin en dan er na lekker gaan slapen op de vloer.
En o wat is je andere baas toch bezig met een mooi borduur patroon/werk.
Veel plezier met uitrusten.
Gr. Miranda

Yvonne zei

Ach, arme Tara! En je bedoeld het zo goed! Maar wie weet mag je straks de vijver wel inwijden als ie klaar is.....met een bommetje!

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Lieve lida..♥
Bedankt voor je lieve berichtjes♥ altijd en oooh wat een lieverd♥ ligt daar..;)
Poehh wat een gat succes julie zal mooi♥ worden!!..;)
Ook je mooie♥ handwerkje♥ schiet alweer op zo te zien..;))
Fijne♥ zonnige dagen Liefs♥ Gaby..♥

Vlijtige Handjes zei

Wow grootse plannen. het borduurwerk is schattig!

Conny's-blog zei

Ach Tara ik begrijp het helemaal, je wil er gewoon bij zijn. Maar je gaat natuurlijk weer dingen buiten doen zoals graven en dan komt het niet goed met de vijver joh. Ach begreep je het maar dan keek je niet zo zielig op die foto..............liefs.Conny

Carin zei

Wat een flinke kuil heb je gegraven en je vrouwtje haar borduurwerk is prachtig !

Anoniem zei

Volgens mij heb jij keihard gewerkt. Jammer dat je niet meer mocht helpen, maar volgens mij is het ook uit veiligheid voor je. Straks mag het vast wel weer met een ander klusje.
Je borduurwerkje ziet er prachtig uit Lida. Wat doe je dat toch elke keer snel. Ik ben al meer dan 30 jaar bezig (of meer niet dan wel) met één borduurwerkje.
Groetjes,
Renske

Balsemien zei

Hier moet ook nog wat uitgegraven worden, dus Lida stuur je graafmachine maar hoor! Je borduurwerk wordt schitterend, ik en ineens helemaal into de viooltjes en pars!

Marga (MarPie) zei

Wat word je borduur mooi, echt ontzettend mooi.
De kuil in de tuin is echt groot.

Groetjes,
Marga♥

Ageeth Dorsman zei

Superknap van je, hoor Tara, zo'n
prachtige grote kuil! En het baasje
is er vast en zeker blij mee. En wie
weet, komt er wel water in, dat is toch een feest voor een Newfoundlander? Het vrouwtje maakt echt een schitterend borduurwerk!
Groetjes van Ageeth en nu natuurlijk
ook een beetje van Lotus (die het bij
kleine kuilen houdt...)