vrijdag 3 februari 2012

Iets opgeknapt!

Gisteren ging het iets beter en dus toen ik in de koelkast zag dat die vrijwel leeg was en het laatste brood in de broodtrommel ook al voor de helft verorberd was, besloot ik samen met DS de boodschappen te gaan doen. Ik startte de auto en reed naar de Lidl hier in het dorp en na de boel te hebben ingeladen wilde ik wegrijden, maar helaas: NIETS.

Even bellen met DP, nu die was zo druk die had echt geen tijd om te komen, dan de wegenwacht maar bellen dacht ik! Maar nee DS besloot de wagen aan te duwen en gelukkig kregen we hulp van een aardige meneer want ik ben nog geen fluit waard en die man startte na te helpen duwen de auto voor mij! Hup wij weer naar huis, waar thuis aangekomen de motor weer afsloeg en geen kik meer gaf! Vandaag gaan de mannen er naar kijken!
Even was ik bang dat ik uren in de auto zou moeten wachten op die aardige mannen van de wegenwacht, maar gelukkig dat hoefde niet!

Thuis gekomen de boodschappen opgeruimd, een tukje op de bank gedaan en daarna het eten klaargemaakt, oh ja tussendoor nog wel even aan blogbezoekjes gedaan.

Na het eten toch geprobeerd wat steekjes te zetten want deze aardige Engelse beer die bijna drie jaar lang overal mee naar toeging is helaas van de sleutelring af  gegaan, het bandje is volledig doorgesleten. Dus besloot ik een nieuwe sleutelhanger te maken en daar ik nog een borduurtje had liggen voor een sneeuwman die eigenlijk is om mooi garen aan te bewaren maar die ik wel heel leuk vind om een persoonlijke sleutelhanger van te maken heb ik er gisteren een paar steekjes voor gemaakt. Helaas had ik niet genoeg rood garen, dus daar moet ik nog een draadje van bijhalen en na een uurtje moest ik stoppen omdat mijn ogen gingen branden, toch al een leuk resultaat:


Vandaag weer wat steekjes zetten, dan is hij binnenkort hoop ik af om gebruikt te worden! Het gaat een stuk langzamer dan ik gewend ben, maar dat mag de pret niet drukken, ik heb weer wat steekjes gezet!!
Fijne dag!