dinsdag 23 februari 2016

Was even weg.... maar ben weer terug!

Ja en ik niet alleen, was samen met DH vanmorgen al bijtijds in de auto gestapt en naar Loon op Zand gereden om daar een machine op te halen die hij had gekocht en daarna ben ik verder gereden en kwamen we hier terecht:


De splinternieuwe winkel van Dorry in Overloon!
Was er nog niet geweest en dacht dan rijden we toch "even" door! Nu dat viel goed tegen het bleek nog ruim één uur verder te zijn (Dorry had me al gewaarschuwd!)en onderweg was er dan weer regen en dan weer zon, maar bij Dorry werden we verwelkomd met koffie en thee!


Nu was er helaas niet zoveel blauwe stof meer om uit te kiezen, er is een hele kaalslag gepleegd door al die dames die een blauw met bruine Burnt gaan maken! Maar er was gelukkig nog wel genoeg over voor mij om toch te scoren!


Heb ook staan kwijlen bij de kast met Emma Bridgewater mokjes en al die andere leuke dingetjes, maar heb mij ingehouden, heb er (voorlopig) genoeg van in de kast staan en verder ook nog mijn Bunzlau, dus ben ik er voorbij gelopen, maar als ik nog kleine kinderen had, dan was er zeker zo'n gave bakvorm mee naar huis gegaan! (onderste plank)


Maar ook bovenop staan leuke dingen, de aardappelkist kon natuurlijk niet achterwege blijven! Maar ook de andere spulletjes staan er perfect!Nu en dan mijn buit! Voor de tweede LIB die ik deze zomer ga maken, de blauwe en het gele lapje en ook de garentjes waar ik mee ga borduren:


en die grijze lapjes zijn voor mijn Briar's Hill en daar bovenop ligt een leuke ketting, was afgeprijsd en mocht daarom ook mee naar huis! Ik heb dus al een heerlijk dagdeel achter de rug en nu mag ik mij druk gaan maken om huis en haard en ook nog iets te eten zien te maken, dus ik ga snel aan de slag en wens je nog een:

Fijne dag!