dinsdag 23 februari 2016

Was even weg.... maar ben weer terug!

Ja en ik niet alleen, was samen met DH vanmorgen al bijtijds in de auto gestapt en naar Loon op Zand gereden om daar een machine op te halen die hij had gekocht en daarna ben ik verder gereden en kwamen we hier terecht:


De splinternieuwe winkel van Dorry in Overloon!
Was er nog niet geweest en dacht dan rijden we toch "even" door! Nu dat viel goed tegen het bleek nog ruim één uur verder te zijn (Dorry had me al gewaarschuwd!)en onderweg was er dan weer regen en dan weer zon, maar bij Dorry werden we verwelkomd met koffie en thee!


Nu was er helaas niet zoveel blauwe stof meer om uit te kiezen, er is een hele kaalslag gepleegd door al die dames die een blauw met bruine Burnt gaan maken! Maar er was gelukkig nog wel genoeg over voor mij om toch te scoren!


Heb ook staan kwijlen bij de kast met Emma Bridgewater mokjes en al die andere leuke dingetjes, maar heb mij ingehouden, heb er (voorlopig) genoeg van in de kast staan en verder ook nog mijn Bunzlau, dus ben ik er voorbij gelopen, maar als ik nog kleine kinderen had, dan was er zeker zo'n gave bakvorm mee naar huis gegaan! (onderste plank)


Maar ook bovenop staan leuke dingen, de aardappelkist kon natuurlijk niet achterwege blijven! Maar ook de andere spulletjes staan er perfect!Nu en dan mijn buit! Voor de tweede LIB die ik deze zomer ga maken, de blauwe en het gele lapje en ook de garentjes waar ik mee ga borduren:


en die grijze lapjes zijn voor mijn Briar's Hill en daar bovenop ligt een leuke ketting, was afgeprijsd en mocht daarom ook mee naar huis! Ik heb dus al een heerlijk dagdeel achter de rug en nu mag ik mij druk gaan maken om huis en haard en ook nog iets te eten zien te maken, dus ik ga snel aan de slag en wens je nog een:

Fijne dag!

15 opmerkingen:

Cisca Heiden van der zei

Wat leuk om bij die prachtige winkel rond te kunnen kijken! Jammer dat het met het ov zo moeilijk te bereiken is, anders zou ik er ook graag eens heengaan. En al was er niet veel blauw over, je bent goed geslaagd, ook met de lapjes en garens voor de LIB. En een nieuwe ketting is ook nooit weg.
Knuffel, Cisca

marcella zei

leuk dat je bij Dorry was vandaag! jammer dat ze zo ver weg zit..al is er natuurlijk wel een museum in de buurt ;)

Truus zei

Gezellig zo'n dagje uit met zijn tweeën. En helemaal als je ook nog bij zo'n snoepwinkel langs gaat.
Wat geweldig dat je de LIB nog een keer gaat maken. Die wil ik ook nog graag eens maken maar eerst nog het patroon zien te kopen.
Gezellige avond
groetjes, Truus uit Drenthe

Anoniem zei

O wat leuk. Helemaal naar Overloon en je hebt een "mooie" buit. Groetjes Wilma

Oma San... zei

Ohhh ik heb met je meegelopen (ben et nog niet zo lang geleden geweest en ben ook weg van de Emma Bridgewater maar ook van het kleine strijkplank je boven op.
.groetjes San

Judith zei

Het is inderdaad een super gezellige winkel bij Dorry, knap hoe ze van een schuur deze sfeervolle winkel heeft weten te maken. En ook hele mooie lapjes! Jij bent zeker goed geslaagd.

Annie Kingma.Bonnema zei

Dat was een leuk uitje, al was het verder dan je dacht,
Mooie stofjes gekocht
Groetnis Annie

Annelies zei

Wat leuk dat je er geweest bent ! Leuk geslaagd ook.

Conny's-blog zei

Je hebt weer een mooie buit bij elkaar.
En een heerlijk dagje samen zo, heerlijk rond neuzen in een quiltwinkel. Kan niet meer stuk zo'n dag.............liefs.Conny

Evelyne zei

Leuk dat je er geweest bent. Ik wil ook nog eens bij haar gaan kijken samen met mijn zus willen we er een weekendje van maken.
mooie lapjes heb je gekocht!
Groetjes,
Evelyne

Nardy Beltman zei

Een leuk dagje uit zo! En weer prachtige lapjes om mee aan de slag te gaan.
Je borduurtje uit het vorige logje is erg mooi!

Gerard zei

Snuffelen in zo'n winkel is een traktatie en ook mooie dingetjes aanschaffen maakt het helemaal af!
Dat is nou genieten!

quiltlodge gerda zei

Wat. Een súperdagje heb je er van gemaakt! Tot volgende week! Heb je er ook zo'n zin in?

Ageeth Dorsman zei

Een paar weken geleden hebben wij ook de verre reis naar Overloon ondernomen, en het was absoluut de moeite waard! En op jouw foto's zie ik toch allemaal weer andere dingen, dus misschien binnenkort toch maar weer eens op pad... Mooie lapjes en een geweldig gave ketting heb je gekocht!
Groetjes van Ageeth

Chris zei

Dat ziet er mooi en aantrekkelijk uit bij Dorry. Een uurtje verder rijden wel waard. Hoe vond je DH het? Hij zat daar wel lekker met een bakkie.
Mooi lapjes Lida!
Fijn weekend.