zondag 1 maart 2015

Midden in de nacht!

Het was weer eens zover, ik werd midden in de nacht wakker en lag weer een hele poos te draaien en dan staan mijn gedachten niet stil! Het blijft maar door mijn hoofd draaien en dat kan echt van alles zijn en deze keer waren het allemaal dingen die ik graag wilde gaan doen en maken! Zoals bijvoorbeeld de grote stolp in de huiskamer, daar stonden mijn randjes in maar was daar niet echt tevreden over en dus bedacht ik dat ik heel veel (teveel!) poppenhuis spulletjes heb en dat ik daar misschien wel iets mee kon doen en dat heeft voorlopig dit resultaat:


Is wel lastig fotograferen, maar goed hier zit de moeder van het poppenhuis achter een babyvleugel en daarnaast staat een mooie plant in een pot en aan de wand hangt een schattig medaillon met engeltjes, nu nog wat andere spulletjes toevoegen zoals bijv. wat muziekpapier of een mooi lamp, maar natuurlijk is het allemaal maar tijdelijk, want binnenkort zal zij toch wel verhuizen naar het grote poppenhuis, de inrichting daar gaat gestaag al moeten we nog wel op zoek naar behang en mooie stofjes voor gordijntjes, maar hier even een snel kijkje in de zitkamer, die wordt zo bijzonder!


Kijk eens naar die betimmering van de rechter wand, ongelooflijk toch al die details die DH er in weet te maken, achterin staan de pilasters nog los i.v.m. met de vloer die erin moet komen, dus heb ik ze er even zo neergezet om te laten zien hoe het aan die kant gaat worden!
Ik ben iedere keer weer verrast door zijn creativiteit en er ligt ook al een mooie rozet voor het plafond in rood en goud, wat zullen de meubeltjes daar straks prachtig in staan!
Ben wel benieuwd hoe hij straks de achterkant van de schouw gaat invullen!

Fijne dag!