maandag 10 december 2018

Nu kan ik het laten zien!

Ja nog niet alles, er is nog wel wat , dat nog geheim moet blijven maar ik kan wel de cadeautjes laten zien die ik gaf en kreeg en sommige zelf maakte!

Waarom het zo lang duurde? Wel de Sint moest dus helemaal naar Australië naar mijn penvriendin Agnes en dat duurde langer dan gehoopt! Maar ik maakte voor haar dus één van mijn al bekende mappen:


En dit is de binnenkant!


 Mijn DH maakte voor haar en voor mijn andere vriendinnen dit huisje, ik had zelf al vorig jaar zo'n huisje gemaakt en dat gebruikte hij als inspiratie! Nu ben ik dus wel benieuwd wat iedereen erop gaat maken, maar dat zien jullie dus t.z.t. wel!


 Samen met Ome Jan borduurde ik voor Agnes nog dit gastendoekje voor de Kersttijd, vind het zelf wel heel leuk geworden en Ome Jan blijkbaar ook want die gaf er daarna de brui aan en wilde niet meer borduren, dat wordt dus een trip naar de reparateur!


Voor haar man maakte ik een schort, hij is de kok in huis!

Nu is het daar bloedheet op dit moment dus hij showde het zo:


Was net uit bed! LOL!

Nu dan kan ik nog iets laten zien en weer iets gemaakt door mijn DH! Hij ergerder zich aan de rommel in de voorraadkast en besloot er een dubbele kast in te maken, zodat niet alles achter elkaar komt te staan en je dus de helft niet ziet, verder een bak voor het hondenvoer en voor de aardappelen en dit is het resultaat!

Echt een fantastische oplossing!


 H            
Ik wens jullie nog  veel plezier met de voorbereidingen van de feestdagen!                                                         Fijne dag!