zondag 8 juli 2012

En de winnaars zijn!!!

Gisteravond ruim negentig namen op briefjes zitten schrijven, toen alle namen in een pot gedaan:Toen DP even geplaagd want hij moest de trekking verrichten en als eerste kwam

 

Els B. uit de pot! Toen besloot ik er nog maar een keer hetzelfde boek weg te geven en dus trok hij nog een naam:


Anita Woltman was de tweede gelukkige, van haar heb ik geen e-mail adres en dus Anita wil je mij a.u.b. even een mailtje sturen met je adres, je vind mijn e-mail adres bij mijn profiel. Wel voor a.s. zaterdag want anders trek ik een nieuwe naam!

Anita en Els, veel plezier met het boek en laat eens zien wat jullie eruit gaan maken! En alle anderen, hou mijn blog even goed in de gaten, binnenkort nog een give-away als ik een volgende mijlpaal bereik!

Dan heb ik gisteren de laatste steekjes aan het borduurtje voor de pinkeep gezet, dus dit kan ik in elkaar gaan zetten:En dan nog even de lapjes van deze week:


Dan heb ik vrijdagavond toen ik Tara uitliet, meer met mijn hoofd achterover gelopen dan dat ik oplette waar ik liep, want aan de hemel stond deze schitterende regenboog en dus ben ik snel naar huis gegaan en heb mijn camera gepakt, hij was al iets aan het afzwakken toen ik de foto nam, maar wat was hij mooi!
Zo dat was het voor vandaag, ik ga de boeken inpakken en zodra ik de adressen binnen heb gaan ze op de post, dan misschien vandaag het pinkeepje in elkaar zetten of misschien steekjes aan een ander lapje, ach ik zie wel wat er voor mijn handen komt!

Fijne dag!