woensdag 5 oktober 2011

Eén stuks ingelijst!

Gisteren door Tara's verjaardag kwam het er niet meer van en dus vandaag laat ik jullie mijn borduurwerkje zien van de Loose Feathers club van Blackbird design. Ik wilde eigenlijk al eergisteren aan jullie laten zien dat hij af was en dus pakte ik snel het lijstje dat ik er speciaal voor bij de kringloop had gekocht en zo zag het er toen uit:
Nu dat ziet er toch aardig uit niet? Wel het ligt nog wel op de aanrecht omdat het lijstje bij het afhalen van de kartonnen achterkant losliet op een punt. Natuurlijk had ik netjes op DP moeten wachten, maar ja Liedje ongeduld pakte dus zelf even een hamertje en een piepklein spijkertje en sloeg vervolgens het hele lijstje aan diggelen! Proest!!
Vandaar dat ik gisteren weer naar de kringloopwinkel ben gegaan, deze keer die in Vlaardingen en daar toen een ander lijstje heb gekocht, gelukkig bleef dit wel heel, zelfs toen ik er nog even een spijkertje wat vaster in moest slaan en dit is dus het resultaat! Nu dat staat toch best leuk en mijn hoekje in de kamer wordt al steeds voller! Kijk maar:
Nu heb ik nog een paar kleine lijstjes op de kop getikt en daarvoor ga ik nu eerst een leuk primitive borduurtje zoeken (heb vast nog wel wat in de la!) en dan hang ik dat t.z.t. er nog bij. Voor het drieluikje ga ik dan een ander plekje zoeken, want de mengeling van kruisjes en stitchery steekjes vind ik zelf niet zo geslaagd.  Dus nu weten jullie wat ik vandaag ga doen, ik vermaak mij dus best!  Fijne dag!