dinsdag 4 juni 2013

Langzaam maar zeker!

Komt er schot in mijn borduurtje! Terwijl DP een file voor zich had van ruim twee uur stilstaand verkeer en Nadal op de tv de vloer aanveegde met een tennisser met een Japanse naam, zette ik steekjes aan mijn nieuwe rolletje! Wat een snertklus was dat, misschien snappen jullie dat niet, maar ik heb dus echt een hekel aan die losse steekjes die een figuur moeten vormen, geef mij maar kruisjes, dan weet ik meteen of ik goed ga! Maar nu moesten er nota bene vier van die figuren gemaakt worden en ik heb toch doorgezet! Kijk zover ben ik gekomen:Ben ook gaan zoeken naar mijn bedeltjes en wat bleek de schaartjes die ik had zijn allemaal veel te groot, alleen het zilveren (ja ik moet het even poetsen) komt in de buurt, maar ik ga eerst op zoek naar een nog kleiner exemplaar, want dat is namelijk van het dametje in mijn quiltwinkeltje!


Over mijn quiltwinkeltje gesproken, ik moet echt nodig de zwabber erdoor halen, de ramen zemen en de stofjes netjes in de vakken zetten, bovendien liggen de kopjes op de grond omdat Tara  er tegenaan gestoten heeft, heb nu speciaal spul om alles vast te zetten, misschien een klusje voor vandaag?

Zo de helft van de berg strijk heb ik gisteren weggewerkt, dus vandaag hoop ik de andere helft weg te werken, bovendien wil ik nu ook eindelijk de zomerkleding in de kast hangen en de winterkleding opbergen, dus genoeg te doen vandaag!

Fijne dag!