vrijdag 8 juni 2012

Ja jullie hebben gelijk!

Ik moet heel voorzichtig zijn en ja ik zal oppassen, maar van de dokter mocht ik kleine rechte naadjes naaien op de machine en de blokken die ik maakte hebben kleine rechte naadjes en het naaien was dus niet het probleem! Nee? Nee!! Dat ging makkelijk, want dat deed ik met vlakke hand, het probleem was het spelden! Dat is dus om de naadjes keurig op elkaar te krijgen wel een heel gepriegel en daar zat hem dus de kneep en het resultaat: een weer extra pijnlijke hand gistermorgen, het ziet er dus naar uit dat als volgende week de maand om is ik er nog niet ben! Maar dat zien we dus dan wel weer!Maar wat ik gisteren dan heb gedaan? Wel ik moest naar de Botlek om DP een stapel vlaaien te brengen voor zijn afscheid (Hij begint volgende week aan een nieuw project!) en ja dan ben je vlak bij Brielle en dus ik naar het Quiltgebeuren, waar Willy net naar buiten kwam. We hebben eerst samen lekker buiten koffie zitten drinken (een paar kleine spatjes deerden ons niet!) even later voegde nog een quiltster zich bij ons en daarna zijn we  naar binnen gegaan en heb ik allerlei dingen ingeslagen!


Sommige dingen omdat ik die nodig heb, zoals de naalden en het garen, oh ja en de tussenvoering die onderop ligt! Andere dingen gewoon voor de heb, zoals de leuke kantklosklosjes, het borduurpatronenboekje en de naalden- en speldenslijper, en ja dat enige band dat kan ik vast gebruiken om een van mijn borduurtjes af te werken, het is biasband met een klein gehaakt randje erop, dus je kunt het ergens tussenuit laten komen maar je kan het biasband ook gebruiken om iets mooi af te werken!


Al met al een heerlijke buit en een heel fijne ochtend met gezellig kleppen en heerlijk stofjes aaien! Maar geen stof gekocht omdat ik niet vond wat ik precies wilde hebben, dus nu moet ik toch nog naar Zwijndrecht om daar het bewuste lapje te kopen, erg hè!
Zo vandaag naar de bee in Schiedam, weet nog niet wat ik ga doen, misschien vast wat patroontjes overtrekken voor mijn stitcheries en anders gewoon even babbelen en kijken wat de anderen allemaal aan het maken zijn voor moois, maar dat zien jullie morgen dan wel weer!
Fijne dag!