woensdag 27 september 2017

Gezellige dinsdag!En dat na een nacht van snotteren en snuiten mijnerzijds! Maar met een paar pillen en een stevig snuifje zout water kon ik toch naar Corry vanmorgen en hebben we samen heerlijk zitten borduren! Corry is druk met januari van haar Mysterie sampler:

Ik zette ook aardig wat steekjes de afgelopen dagen en mijn sneeuwmannen schilderijtje is bijna af! Maar ook het laatste mannetje voor aan mijn ornamenten hanger is af!


De laatste is het manneke van februari en zoals jullie kunnen zien staat hij ook al op het schilderijtje:
Zo staan er nu vier op een rij en ben ik nu bezig aan het manneke van maart en als dat af is kan ik de neuzen, de kraaltjes en de belletjes erop gaan maken en dan op zoek naar een mooie lat om een lijstje van te maken, want hier zal ik vast geen kant en klaar exemplaar voor vinden, dus mag DH weer aan de slag voor mij!

Dat was genoeg over mijn steekjes, ik wil jullie ook nog even laten meegenieten van Corry haar laatste affo op quiltgebied, namelijk haar prachtige Baltimore:


Deze hing te pronken over haar stoel en ik was er meteen weg van, ik zag natuurlijk al eerder de blokken toen zij er meer bezig was, maar zo in zijn geheel is het echt nog veel mooier!

Wat betreft onze Freddy, die heeft het hartstikke naar zijn zin bij ons! Mag ook wel, het wordt een verwend hondje! DH heeft naast speelgoed en een speciale drinkbak (zodat zijn oren niet in het water hangen) ook een heel mooi nieuw bed voor hem gekocht en meneer ligt er maar wat graag in te snurken:

Er is maar een dingetje wat nog niet zo goed gaat en dat is 's avonds als we naar bed gaan en hij slaapt nog niet en hoort de klok beneden slaan, dan denkt hij dat er gebeld wordt en slaat dan aan en geloof mij maar dat is duidelijk hoorbaar zowel voor ons als voor de buren, dus moeten wij de klok stilzetten of pas naar bed gaan als de klok net heeft geslagen en hopen dat hij erdoor slaapt! LOL!

Zo dat was het weer, rest mij nog jullie een heel FIJNE DAG te wensen!