zaterdag 6 april 2013

Wat een dag!!

Gisteren na weer een heel slechte nacht kwam het wel heel slecht uit dat DP er gewoon om voor zessen uit moest en dat ik mij daarna kon gaan aankleden om te wachten op de loodgieter die om kwart voor acht al op de stoep stond om naar de afzuiginstallatie te kijken in de badkamer die maar niet goed wil functioneren, waardoor het plafond weer onder de schimmel zit! Dus volgende week weer werklui over de vloer, daar wordt een mens niet blij van en deze beginnen ook nog eens erg vroeg! Afijn ik was er toch uit en dus heb ik mij opgemaakt en netjes aangekleed en na wat huishoudelijke klusjes vertrok ik naar Schiedam waar we deze keer bij Ria bij elkaar kwamen voor de bee, want Cora staat in Rijswijk op de beurs. Meiden eerst wil ik jullie even laten genieten van haar uitzicht, onwijs met al die schitterende


Molens!!Als je gewoon recht vooruit kijk zie je er al vier en als je dan even voorover leunt dan zie je rechts nummer vijf!


En ze draaiden ook nog allemaal, wat een machtig gezicht! Maar goed we kwamen er dus voor wat steekjes en iedereen ging ijverig aan de slag, zo nu en dan werd er druk beraadslaagd:


Hier waren het de lapjes voor het volgende blokje van Henny die werden gekozen en zowel Ria al Riny waren haar behulpzaam!  En Rita en Geertje maakten ons ploegje voor deze ochtend compleet!

De grote afwezige was onze Bep die heeft echter een heel gezellig uitje!  Ikzelf werkte aan het varkens  quiltje en was druk met knip en plakwerk, er begint schot te komen in de maïskolf, maar helaas zit er niet genoeg borduurzijde in het pakketje, dus ik kon op een gegeven moment niet verder en raakte toen ook nog eens een draad kwijt, vandaag maar eens kijken of ik een bijpassende kleur borduurgaren kan vinden.  Op de valreep kwam Ria nog met haar prachtige borduurwerk, meiden wat wordt het mooi en zoals altijd gaat ze weer als een speer:
Zo en vandaag maar eens kijken wat het gaat worden, naast diverse boodschappen wil ik dit weekend ook naar de beurs in Rijswijk, maar ik weet nog niet of het vandaag of morgen wordt. Maar mocht er iemand van jullie gaan, misschien komen we elkaar dan tegen! 

Geniet van je steekjes en een heel fijne dag!