zaterdag 15 februari 2020

Drie maanden later!

Ja het is al weer op de kop af drie maanden geleden dat ik een stukje schreef, waarom? Winter blues of gewoon een dip of misschien wel gewoon geen zin of tijd of niets te vertellen!  Ik weet het zelf niet, maar de moed om te schrijven ontbrak maar nu komt het er toch weer van!
Dus laat ik maar bij het laatste verhaal beginnen wat dus vers van de pers is! LOL!

Wat wij hebben met muizen weet ik niet, maar de veldmuisjes eten hier gewoon mee uit de bak van de kippen of van het voer van de konijnen en dat mogen ze dus ook, maar we hebben ook andere muizen! Neem nou dit exemplaar:


Duidelijk een creatie van mijn DH!


Waarvoor? Nu er zit dus een uitsparing in de standaard van de waterton!


En daar kan dus prima een muisje inwonen!


Maar dat was dus niet de enige muis die deze week uit zijn handen kwam, dit bloeddorstige  exemplaar en zijn opponent zagen ook het licht!


Geen idee hoe hij op deze ideeën komt, maar het inspireerde mij wel om deze weer eens mee naar beneden te nemen en voorlopig zit ze in een hoekje op het toilet!


Kwam er verder niets uit onze handen, nu ja er werden dus heus wel steekjes gezet, zo kwamer één ornamentje voor een swap en maakte ik hem nog een keer voor mijzelf:




En verder ben ik druk met de SAL van Thistles, maar die laat ik een andere keer wel weer zien! Zo ik ben weer op dreef zal ik maar zeggen en er zullen heus nog wel eens wat verhaaltjes volgen, maar alleen als het zoals nu eigenlijk vanzelf komt en ik iets heb om over te schrijven!

Fijne dag!