dinsdag 22 januari 2013

Sorry ik zat even te tobben!!

Maar hier is de uitslag van de give away:

Terray van de creatieve wereld van Terray was de eerste winnaar, jij wint het pakketje voor het schaaretui.

 


De pop gaat naar Mieke!


Zij mag zelf een pop uitkiezen, ze mag er een kiezen die ik al heb gemaakt, maar ik wil er ook een speciaal voor haar maken.

Het boek is gewonnen door Marianne S.

Willen alle winnaars nog even hun adres aan mij doorgeven, mijn e-mail vind je links bovenaan mijn blog!

Nog even dit, ik wacht met versturen van de pakjes tot vrijdagmiddag, ben even druk met andere dingen, maar mocht ik voor 1 februari niets hebben gehoord, dan trek ik voor het bewuste pakje een andere winnaar!

Fijne avond allemaal!

Van hot naar haar!

Niet dat ik constant op de weg zit hoor, ben amper de deur uit geweest, maar ik doe dan dit en dan dat! Ik bedacht opeens dat ik natuurlijk wel een affo mee moet nemen a.s. zaterdag als ik naar de bloggersbee ga en natuurlijk heb ik aardig wat dingen gemaakt sinds vorig jaar, maar die hebben ze allemaal al op mijn blog gezien! Dus .... snel naar boven gegaan en met Ome Jan de zijde strippen die ik alweer 2,5 jaar geleden in Val d'Argent kocht tot een geheel aan elkaar gezet en daarna een passende tussenvulling gezocht en de boel gespeld. Was nog even zoeken naar de goede kleur borduurzijde, door de interne verhuizing was het doosje verplaatst en nogal verdekt opgesteld, maar  ik vond het gelukkig en ben 's middags begonnen met het knopen:


Ben al aardig opgeschoten, maar moet nog een heel stel knoopjes leggen en dan moet er gezoomd worden! Ik ga een mooie brede rand van zijde maken door de achterkant naar voren om te slaan en dan met applicatie steekjes af te werken, dat is nog een hele klus omdat ik echt met hele kleine steekjes werk. Jullie zagen hem misschien al eerder, maar dit is dus mijn eerste Victoriaanse:

 

Weten jullie nu weer aan welke ik aan het werk ben? Juist de 365 lapjes sprokkelquilt, al gaan dus niet al deze lapjes in deze loper! Heb ook al zitten denken wat ik met de andere lapjes ga maken, maar ben er nog niet helemaal uit!

Zo straks ga ik gezellig bij Mams koffie drinken, DP moet voor een vergadering naar Dordt en dus lift ik lekker mee! Zelf rij ik liever niet met dit weer en zeker niet als je de puinhopen hier vlakbij op de A20 op  het nieuws hebt gezien!Maar vandaag wil ik in ieder geval het knopen af hebben en aan het zomen beginnen, dus druk genoeg en dan mag ik ook nog wat borduursteekjes achteruit werken! 't Zal eens niet zo zijn! Grijns!

Je kunt nog tot zes uur vanavond reageren op mijn give-away!

Fijne dag en kijk uit met de gladheid!