dinsdag 20 maart 2012

Oud werk!

Was aan het zoeken naar wat oude foto's op mijn vorige blog en kwam daar nog wat dingen tegen waar ik eigenlijk best heel tevreden mee ben! Kijk wat borduurtjes:


Mijn eerste borduurrolletje, heb er nog steeds een liggen om te borduren, maar daar zit een steek bij die ik niet weet hoe te maken, dus die moet mee naar de borduurclub voor advies!

Mijn hartenhart hier geshowd op een van de varens in de tuin! Ook maakte ik dit letterhart :


Als je het even aanklikt zie je het wat duidelijker en ook de twee andere hartjes die ik maakte. Ze liggen er nog steeds om opgespannen te worden!

Dit was een van mijn eerste pinkeeps, heb deze ook zelf gehouden, daarna heb ik er nog meer gemaakt, maar de meeste geborduurd met Ome Jan!


Dit hart maakte ik vorig jaar voor een van de hartenruilen waar ik aan meedeed. Ben steeds van plan geweest het nog een keer te maken, maar ben daar nog niet aan toegekomen!


Gisteren had ik voor het eerst dit borduurtje weer aan de kast kunnen hangen, want ik zag zo waar kans een uurtje in de zon te zitten in de tuin en : Je brode au Jardin, was dus wel van toepassing! Helaas waren het maar heel weinig steekjes, dus die zien jullie wel een andere keer!


Zo en deze steekjes hangen nog steeds zo aan de muur en de klosjes staan nog steeds op het dak van het quiltwinkeltje te pronken, dus daar is nog niets aan veranderd!
Zo vandaag even achter vulling aan voor mijn kleine haas en misschien kan ik ook wat aan de grote haas doen, maar zo als gewoonlijk zien jullie dat morgen wel weer!
Fijne dag!