woensdag 31 januari 2018

Rug, steekjes, Freddy...

Genoeg om over te schrijven toch! Mijn rug gaat weer iets beter na een bezoek aan de Fysio vanmorgen en toen ik thuis kwam ben ik rustig gaan zitten en heb weer wat steekjes gezet aan mijn borduurlap! Hele lastige steekjes en ik ben er dan ook niet blij mee, maar eigenlijk is de lap te open om er knoopjes op te borduren en of het nu Franse of Koloniale knoopjes zijn, ze verdwijnen zo nu en dan naar de achterkant, maar beter krijg ik het niet, misschien ga ik ze wel helemaal uithalen!


Maar daar ga ik eens rustig over nadenken en ondertussen vast beginnen aan mijn open randjes! Ik heb ze opgezocht op Youtube en wat zijn er veel verschillende! Makkelijke en moeilijke, wat een uitdaging!
Daarna moet er nog gestopt worden, dus de lap is voorlopig nog niet klaar!

Terwijl ik dit schrijf zit ik ongemakkelijk achter de pc, kan niet goed bij mijn pc want Freddy heeft zich onder het bureautje gewurmd om maar vooral dicht bij mij te zijn, ik ben dus vanmorgen een half uurtje weg geweest en dat vind hij dus nog steeds niet fijn!

 

Zijn verlatingsangst is dus nog niet verdwenen, zodra wij de deur uitgaan en de auto instappen begint hij te blaffen, maar ja we kunnen hem helaas niet overal mee naar toe nemen, nu maar hopen dat hij op een dag beseft dat we ook weer terug komen en hij niet alleen achter blijft!

Fijne dag!


4 opmerkingen:

Conny's-blog zei

Fijn dat het beter gaat met je rug.
Je bent een ingewikkelde lap aan het borduren hoor. Hoop dat die verlatings angst ooit beter gaat, zo niet leuk voor hondje en jullie........liefs.Conny

Ineke zei

Beterschap Lida! Wat een werk, die steekjes op je borduurlap. En wat zielig voor Freddy, nog steeds zo angstig, hopelijk gaat het gauw over. Veel geduld en liefde en dan went hij er wel een keer, toch?
Groetjes, Ineke

Wilma Oud zei

Verder een goede beterschap toegewenst Lida en tja, wie weet wat Freddie allemaal heeft meegemaakt. Ik hoop dat het minder wordt. De schat!! Groetjes van Wilma

Chris zei

Gaat het vandaag weer wat beter met de rug? Hoop het maar, want dat is toch wel heel erg lastig.
Die Freddy zoekt het wel uit! Toch heerlijk dat hij een goed huis bij jullie heeft.