maandag 26 mei 2014

Varen op zondag!

Gisteren vierden mijn vriendin Corry en haar man hun 50 jarig huwelijksfeest en dat deden ze vol overgave en met al hun vrienden op een grote boot die door de haven van Rotterdam voer! Voor hun familie hadden zij al op zaterdag een groot feest gegeven en de meer dan honderd gasten die zondag inscheepten waren dus allemaal vrienden met hun aanhang! Het werd een fantastische middag met een heerlijk buffet, dat later onder de grond verdween en waar toen een dansvloer ontstond, waar bruid en bruidegom volop gebruik van maakten!

Onder de gasten waren ook heel wat van haar quiltvriendinnen en die verrasten haar met beeldschone cadeautjes, zoals een quiltje van haar quiltgroepje:


Een ander stel vriendinnen (vier zusjes) maakten allemaal een mini quiltje en dat kreeg een plekje in een mini quiltwinkeltje dat  één van de zusjes maakte, helaas hier niet erg duidelijk doordat het nog ingepakt zat in plastic:

En verder kregen ze vooral heel veel enveloppen met inhoud, waarvan zij een groot gedeelte aan een goed doel willen geven. Terwijl wij genoten van het schitterende uitzicht op de oevers :


en het heerlijke eten, kijk maar eens naar dit zalige toetje:


Voer de boot weer terug naar de haven in Spijkenisse en waren we na vier uur varen weer thuis.
Bij het afscheid verklapte de bruid dat zij haar randjes al vrijwel af had voor deze week, nu zover ben ik nog lang niet, ben nog druk met de randjes van vorige week!


Zo en nu weer verder met de gewone dingen van de maandag, zoals stofzuigen en strijken en dan vanmiddag weer verder met mijn steekjes!

Fijne dag!11 opmerkingen:

Rennie zei

Leuk he zulke feestjes. Moesten we er meer van hebben. Woensdag even nagenieten. Ik ben ook aan het hhouen. See you!

Home and Lifestyle zei

Vijftig jaar getrouwd, dat is echt een mijlpaal en dus ook een groot feest waard. Wat een leuk idee om dat op de boot te vieren. Voor je vriendin en haar man mijn hartelijke felicitaties!

Lieve groet, Ingrid

feltfree på Åsly zei

Heerlijke dag dus.
Wat worden de randjes mooi

Truus zei

Wat leuk om het op deze manier te vieren! Vorig jaar waren mijn broer en oudste zus allebei 50 jaar getrouwd,dus het feest is al geweest.
Vandaag tijdens je hh-klussen lekker nagenieten-ben je zo klaar!
groetjes,Truus uit Drenthe

Pure & White zei

Wat een jubileum, 50 jaar!! Inderdaad reden voor een feestje!!
Lekker nagenieten zo!
Groetjes Dineke

Berna zei

Dat was een gezellig feestje op het water.

Monica zei

50jaar, een Gouden Bruiloft, wat een tijd! Had die boot zo'n rad met schoepen? daar zakt het buffet ook in de grond en heb je een leuke dansvloer. Het was geloof ik ook mooi weer hè? leuk hoor

Villa Zeezicht zei

Wat een heerlijke dat moet dat geweest zijn zo op het water! Geweldig hè, en zo bijzonder dat je 59 jaar gelukkig samen mag zijn.. echt een feestje waard!! Lieve groet!!

marga zei

Een heerlijk middag lijkt mij met een lekker toetje en een schattig winkeltje ook al is het nog verpakt.
In het vorig blogje heb je ook een prachtig etui laten zien heel mooi die rode kleur.
Groeten
Marga

AnitaS zei

Wat heb je weer leuke dingen gedaan. Eerst naar Frankrijk en nu die leuke boottocht. En tussendoor nog mooi borduurwerk maken ook.Maar je moet me niet steeds voorbijgaan bij kapitein Pete hoor.

Gerard zei

Heerlijk genieten van zo'n boottocht in Rotterdam, met zo te zien prima eten. Fantastisch. Je randjes komen echt wel af, als het deze week niet is dan doe je ze gewoon de volgende week met de twee nieuwe randjes. Volhouden natuurlijk.