woensdag 13 augustus 2014

Drukke woensdag!

Vanmorgen opgestaan met een bonkend hoofd en omdat ik al had afgesproken met mijn moeder te gaan winkelen, toch maar even iets ingenomen en gelukkig tegen tienen ging het zakken en kon ik naar Dordt rijden! Daar mijn Mams in mijn Kaatje gehesen en naar Zwijndrecht gereden! Waarom daar? Omdat ze daar al jaren heel lief wordt geholpen door de dames van Verschoor en ik achterom rijd met mijn auto en ze niet door het hele winkelcentrum hoeft te lopen, want dat gaat steeds moeilijker! Even later zat ze achter een kopje koffie, terwijl ik de auto ging parkeren:


Na wat zoeken, eerst een paarse trui met een grijze rok (voor het eerst in jaren wil zij weer een rok aan!) werd tenslotte de keuze bepaald! Het werd een poederroze blouse (zie rechts van haar hangen) en een donkerblauwe rok met daarop dit gave vestje:


Hier hebben ze het wel erg weggespeld en ziet het er op een spijkerbroek wel heel stoer uit, maar met die roze bloes eronder is het echt een geweldig mooi stel geworden! Dus dit is wat zij aandoet als ze over drie weken 96 jaar wordt! Zijn wij even goed geslaagd!

Zo en nu even snel naar de Jumbo, alhoewel snel.... moet nog wennen aan de nieuwe winkel, was een C1000 die helemaal is verbouwd!


Fijne dag!

10 opmerkingen:

Inge zei

Wat een leuke kleren voor jullie mam (sorry, dat is Brabants. Ik bedoel "je moeder") 96 jaar, wat een leeftijd en dan zulke gave kleren, helemaal top!
Bij mij in de buurt wordt de C1000 op dit moment verbouwd. Nog anderhalve week en dan is het ook Jumbo net als bij jou. Ben wel benieuwd.

Bizzy Martine zei

Dag Lida, wat leuk dat je nog kan gaan shoppen met je moeder. Ze zal vast en zeker stralen op haar verjaardag.
Grtjs, Martine

Ineke zei

Wat leuk om met haar te shoppen, wij hebben ons moedertje ook helemaal in het nieuw gezet toen ze in juni 90 werd. Ze ziet er nog kwiek uit!!!

Liefs, Ineke

quiltingmieke zei

piep oh wat ben je goed geslaagd, en wat zal jouw mama schitteren op haar dag knuf

Anoniem zei

Dat is bijzonder mooi en chique voor voor die 96 jaren!M.H.

Truus zei

Wat een prachtig stel kleding hebben jullie gekocht en dat vest is schitterend!
Je Moeder heeft een mooie leeftijd,net als mijn Moeder dat had.
Morgen maar wat rustiger aan doen Lida-sterkte met je hoofdpijn en denk aan je ogen.
groetjes,Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Wat leuk dat je nog met je moeder kunt shoppen. Jullie zijn goed geslaagd! En wat een leeftijd heeft zij al bereikt!

Lieve groet,
Gerry

Mirjam zei

Hoi Lida,
Wat fijn dat je hoofdpijn weer verdween, want anders had je moeder nu niet zo'n mooie outfit gehad voor haar verjaardagsfeestje... Jullie zijn heel goed geslaagd hoor...
Ik wens je een fijne avond en rest van de week,
Lieve groet,
Mirjam

Rennie zei

Prachtig dat je nog zo voor je moede kan zorgen,

Villa Zeezicht zei

Fijn dat jullie daar zo goed en attent geholpen worden, want met zo'n oude dame als jouw moeder kun je natuurlijk niet meer door de stad sjouwen. En wat zal ze er straks picobello uitzien op haar verjaardag!! Lieve groet!