dinsdag 22 juni 2021

Zoals beloofd op FB!

 Op FB liet ik al wat zien en dat was een borduurtje dat ik maakt voor mijn vriendin Agnes in Australië! Ik stuurde het een paar weken geleden op en gisteren kwam het bij haar binnen. Ze is donderdag jarig dus het was prima op tijd! Afijn dit maakte ik:


Nee dit is de achterkant!

En dit is dus de voorkant! Maakte het in blauw want dat is haar lievelingskleur! Het patroontje is van Marie Suarez en ik kocht het jaren geleden en maakte er toen één in het rood voor mijzelf:


Dit is het enige verschil met die van Agnes, het randje met de hartjes, kon het band ervoor niet vinden en heb daarom fluweel band bij haar gebruikt.


Nu dit was het extraatje deze week, volgende week heb ik wel weer wat leuke berichtjes hoop ik, misschien is Fred dan echt helemaal opgeknapt van de Kennelhoest en heeft DH zijn laatste creatie af!

Tot dan en een 

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een leuk cadeautje !!

Yolanda zei

Prachtig!! Maar wat is de achterkant? Die is bijna net zo mooi als de voorkant.

Annie Kingma zei

Heel leuk en een mooi cadeautje, best een priegelwerkje.
Groetnis Annie

Ankit Ron zei

you have a good knowledge of Cricket you Can earn real money or Paytm cash.Download Link,
and Review. Download Fantasy Power 11’s fantasy cricket best app- know the fantasy cricket tips and win huge cash prizes!
Fantasy Power 11-fantasy cricket best website fantasy cricket best app; join now & know how to pick a fantasy cricket team;
get chances to win real cash! play cricket online

Conny's-blog zei

Wat een schattig kastje zeg, erg mooi...........liefs. Conny