woensdag 30 november 2016

Vervolg letterlap!

Gisteren probeerde ik een logje te schrijven, maar kreeg helaas geen verbinding met het internet, gelukkig vandaag geen problemen meer! Dus nu kan ik jullie mijn laatste stuk van de letterlap laten zien en wel de letter Z! Nee dat is niet het laatste stukje wat ik moet maken, maar om zeker te weten dat alles op mijn lap paste heb ik de rechterkant eerst helemaal afgemaakt:


Natuurlijk heb ik wel weer een foutje gemaakt, maar ik vertel jullie lekker niet waar! In ieder geval ben ik lekker opgeschoten. 
Ook heb ik vandaag weer mijn sneeuwmannen te voorschijn gehaald en ben ik begonnen die weer overal in huis neer te zetten en te hangen en daarbij kwam ik tot de ontdekking dat twee van de sneeuwmannetjes die ik onlangs bij de Action kocht lampjes in hun buik hadden!


Toen bleek ook nog eens dat ze steeds van kleur veranderen, dus ik denk dat ik ze maar gewoon aan het wildrek laat hangen en de lampjes uitlaat, het zijn best leuke mannekes toch! En dan hier mijn laatste aanwinst, deze vond ik gisteren bij de bloemist en heeft een plekje gekregen onder de grote stolp op de eettafel samen met wat andere spulletjes:


Zo meer heb ik nu even niet te vertellen, want het deel waar ik nu aan werk is een heel bewerkelijk blok waar ik vast heel wat avonden mee zoet zal zijn!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooi borduurwerk, leuk je sneeuwmannen.
Groetnis Annie

Guusje, zei

Wat een mooie nieuwe sneeuwman aanwinsten en wat wordt je letterlap prachtig.

Truus zei

Mooi wordt je letterlap -blauw blijft een favoriet bij mij.
Je sneeuwmannen hangen gezellig bij elkaar daar in de lucht. Je laatste aanwinst is een leuke.
Succes met borduren.
groetjes, Truus uit Drenthe

Marjan zei

Altijd leuk, die sneeuwmannen... Je letterlap wordt zo mooi!

christine zei

Zo leuk om de sneeuwmannetjes weer te zien .


Ik ben ze ook aan het daar en maar ze zijn er toch niet zoveel wel kerstmannekes

feltfree på Åsly zei

dat staat gezellig die sneeuwmannetjes.
Je borduurwerk ziet er mooi uit.