maandag 10 oktober 2016

Eindelijk een berichtje ....

Want ja DH is thuis en die was heel druk bezig op de pc en dus moest ik even wachten tot ik aan de beurt was, want via mijn smartphone vind ik dus echt geen doen!
Oké maar wat heb ik dan te vertellen? Wel afgelopen vrijdag was er een bee van drie, want Bep is er even een weekje tussenuit en daar ben ik jullie nog de foto's van schuldig! LOL!
Ria is druk met weer een schitterend borduurwerk:


Het toeval wil, dat zij besloten heeft om met meerdere tinten grijs op wit te werken en ik met één kleur grijs op wit aan de slag ben gegaan!


Henny is druk met haar versie van de vlinders te appliceren en ik was bezig met weer een rondje vast te zetten voor mijn tweede LIB, heb daar geen foto van gemaakt, komt wel als ook daar het borduur en applicatiewerk van af is.

Maar zoals ik al schreef ben ik ook weer aan het borduren en gisteren ben ik begonnen aan de Grand-Abecedaire van Gazette 94.:


Dit is voor mij een tweede poging, want in de eerste had ik een grote en vrijwel onherstelbare fout gemaakt en bovendien vond ik het off-white op beige niet echt meer passen in ons huis en dus heb ik deze tint grijs gekozen en na wat heen en weer piekeren of ik er nog een tweede kleur in zou voegen heb ik besloten het toch bij één kleur te houden.

Zo en verder hebben we dus heel hard gewerkt in huis, maar ik laat het resultaat pas zien als het helemaal af is en dat betekent dus als de bank er is en ook duidelijk is hoe en welke tafel er  komt te staan en of we de kast nog onder handen gaan nemen met een verfkwast!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Annelies zei

Succes met je Marquoir !

Wilma Kuin zei

Succes! Hij is prachtig...

feltfree på Åsly zei

Dat wordt een mooi borduurwerk. Succes

Marjan zei

Dat wordt een fraai ABC, Lida! Geniet ervan!

Anoniem zei

Zoals altijd : een bezige bij. Groetjes Wilma

quiltingmieke zei

Piep. Benieuwd hoe het wordt meid knuf

Truus zei

Gezellig een bee en het maakt niet uit met hoeveel je bent.
Jullie zijn bezig met mooie werkstukken en je borduurwerk komt deze keer helemaal goed.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Chris zei

Oh, die vlinders, dat pakketje heb ik ook nog liggen, was ik bijna vergeten....
Mooi borduurwerk ben je weer begonnen. Wel helemaal iets voor jou.
Liefs, Chris

Villa Zeezicht zei

Oh, nu zul je zeker nog vaker merken dat bepaalde dingen niet meer bij je nieuwe interieur passen ;o) Ik ben benieuwd Lida, ook hoe het wordt/geworden is! Lieve groet!!