zaterdag 9 juli 2016

Ik weet het wel, maar ja....

Ik wil jullie toch nog een keer meenemen naar mijn huisje en wel omdat mijn DH een oud kastje dat ik bij de kringloop vond onder handen heeft genomen en dit is het resultaat:


Van een oud donkerbruin eiken naar dit frisse witte kastje en kijk eens het past precies onder het vensterbankje:


Maar het is ook nog eens zo sterk dat ik er een kussen op kan leggen en iemand er zelfs op kan gaan zitten!

Ook vond ik bij de Action nog dit grappige klokje, past helemaal in de stijl van het huisje en zo kan ik toch de tijd een beetje in de gaten houden! LOL!


Het uitzicht vanuit mijn huisje is ook zo leuk, aan de toegangsboog hangen twee manden met bloeiende planten en de rozen links en de blauwe Hortensia rechts maken er echt een schattig voortuintje van!


En als je dan door de boog richting het tuinhuis loopt dan krijg je links deze schitterende Strong Annabel in het vizier, die staat er nog niet lang, maar kijk eens wat een bloemenpracht!


Zo dus toch weer even bijgepraat, nu ga ik weer snel verder met mijn steekjes en huiselijke beslommeringen! 

Fijne dag!

7 opmerkingen:

Guusje, zei

Je hebr een prachtig huisje gelregen met prachtige stukken erin. En het uitzicht geweldig mooi.

marijna zei

Het wordt steeds gezelliger in je huisje. Mooi uitzicht als je je tuin in kijkt.

Truus zei

Dat heb je goed uitgekozen het kastje onder de vensterbank. En zo leuk je dienblad met merklap. Een geweldig plekje jouw huisje!!!
Goed weekend
groetjes, Truus uit Drenthe

Supergoof zei

Ik vind het zo'n schattig huisje! Het brengt me terug in de tijd naar mijn kinderjaren. Een vriendinnetje had een tuinhuisje, en dat vond ik geweldig, dan gingen we er spelen, theedrinken met de poppen,....
Fijne zondag~
:o)

Anoniem zei

Logisch toch dat je enthousiast bent van jullie mooie huisje en dat je elke verandering en/of vondst aan ons wilt laten zien. wij genieten wel mee hoor. Mooi en handig is dat (oude) nieuwe kastje. Groetjes Wilma

Evelyne zei

Wat heb je een mooi uitzicht vanuit je mooie huisje.
Geniet ervan Lida het is een sprookje!

Groetjes,
Evelyne

Rozen en vlinders zei

Mooi geworden hebben zelf hier ook verschillende kasten van bruin naar wit gemaakt ben er nog steeds blij mee en geeft zoveel ruimte en licht ..