woensdag 4 mei 2016

Werk in Constructie!

Terwijl ik druk bezig was met de strijk en de bovenverdieping onder handen nam, was DH druk in de tuin! Niet alleen werden zowel de voor als de achterkant betimmerd, ook werd de buitenkant door hem in de grondverf gezet:


Het begint nu echt op een huisje te lijken, maar dat is nog niet alles hoor! Je kunt het al een beetje zien maar hier nog beter:


Wacht misschien even dichterbij:


Zie je wat daar aan de zijkant komt? Juist een heel lief dakkapelletje of zoals ze in Dordt zeggen een koekoek! De buren plaagden mij daarmee toen wij een nieuwe koekoek op ons dak kregen, zij kenden die naam niet voor een dakkapel en dus vonden zij dat er op mijn huisje ook een moest komen en DH vond dat wel een gaaf idee! Nu vond een andere buurman dat er dan ook een schoorsteen op moet komen aan de andere kant, maar ik zie dat niet zitten, maar DH is er wel voor te porren, dus afwachten maar wat het gaat worden! Ik ga verder met mijn muizenissen, misschien dat ik daar morgen iets van kan laten zien!

Fijne dag!3 opmerkingen:

Truus zei

Enig Lida dat wordt een droomhuis!
Je bent toch maar een bofkont hoor met zo'n handige man!
Laat de muizenissen maar lekker waaien en geniet van het mooie weer.
groetjes,Truus uit Drenthe

Ans zei

Wat gaat dat leuk worden! Ik ben best wel een beetje jaloers op die handige man van jou!

dineke zei

Ook in Den Haag kenden wij de uitdrukking Koekoek. Ook al keek er wel iemand vreemd op toen mijn moeder zei dat de koekoek lekte! Wordt wel een heel mooi huisje.