dinsdag 26 april 2016

Leuke boodschappen!

 Zojuist terug uit Rotterdam waar ik gezellig was shoppen bij House of Seasons! Zoals je op de foto kunt zien kwam ik niet met lege handen thuis! Voor mijn DH een nieuwe beker met Roodborstjes ( de vorige was met koolmeesjes en die heb ik uit mijn handen laten vallen!) en voor mij een nieuwe Jeanne d'Arc Living:


En voor in de keuken deze zinken schaal die ik wil gebruiken als fruitschaal, de vorige staat buiten met viooltjes erin!


Daarna snel naar de markt voor deze streepstof (op bestelling!), maar helaas de stoffenman had geen lengte van 8 meter meer op de rol, maar heeft beloofd volgende week wel een volle rol mee te nemen, kan ik meteen een stuk meenemen voor een heel oude ufo waarvan ik jaren geleden 
de stof heb weggegeven en dus kan ik nu ook die weer onder handen nemen!


Nu lekker genieten van mijn Jeanne d'Arc en ook van de nieuwe Landleven die vanmorgen in de bus viel, wat kun je anders doen met regen en hagelbuien buiten en een temperatuur van 4 graden!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Leuk dat je bij Lia ben geweest! Die mooie bladen zijn nu wel heel lekker leesvoer, ik heb de kaarsjes al de hele middag aan. En de koppen met thee gaan er aan de lopende band doorheen ;-).

Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Ja Lida, dat is een heerlijke winkel. Wanneer ik in Rotterdam logeer, ga ik er meestal een kijkje nemen. Je inkopen zijn er mooi. Die Emma Bridge mok heb ik ook. En wat een leuke achterkant stof heb je besteld. Heel tof. Groetjes Wilma

KijkDaarIs zei

Mooi die mok met het roodborstje !!......
Je vroeg op mijn blog naar de serie waar die mooie rand van was nou dat zal ik je vertellen !!..;0))
Bon Voyage van French General van Moda het is al een wat oudere serie !
Prachtig is die hé...er waren nog drie fq die heb ik maar meegenomen....
Fijne Koningsdag !
Groetjes..

Truus zei

Gezellig winkelen in Rotterdam -lang geleden dat ik daar was. De bekers met roodborstjes zijn weer te koop zo te zien. De mijne heb ik stuk laten vallen en heb daarvoor nu die met de meesjes.
Gezellige koningsdag en veel plezier
groetjes, Truus uit Drenthe

Guusje, zei

Je hebt mooie aankopen gedaan. Veel leesplezier.

Villa Zeezicht zei

Hihi, wat een leuke aankopen!! Heerlijk genieten van alles! Lieve groet!!