woensdag 27 augustus 2014

Als ik tijd over heb.....

Ja als ik vandaag tijd over heb dan wil ik heel graag iets maken, maar ja! Vanmorgen eerst mijn nagels laten doen, hard nodig want ze worden echt te lang! Vanmiddag naar mijn moeder, want daar ben ik deze week nog niet geweest en ze vind het zo fijn als ik haar op zoek.
Maar als ik vandaag tijd over heb en ik zie kans mijn  werkje met het geborduurde dametje af te krijgen dan zou ik graag hier aan beginnen:


Nee dit is een antieke die in het tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam ligt, maar wel zo'n buidel wil ik maken! Heb al een paar van die zilverkleurige ballen liggen en ook een heel stel van die mooie sleutelbedels, daar kan ik dus uit kiezen en verder ligt er donker blauw fluweel, het enige wat ik nog nodig heb is een mooie voering (die kan ik vast ook wel vinden tussen alle lapjes) en mooi koord en misschien nog wat van dat sierband in zilver? Dat moet ik dus nog even bekijken, heb het patroon al getekend dus ik kan zo beginnen, maar waar haal ik de tijd vandaan????

Fijne dag!

12 opmerkingen:

Inge zei

Wat een leuk buideltje en echt iets voor jou. Knap hoor, dat je zoiets gaat maken. Maar het lukt jou, dat weet ik zeker. En als het vandaag niet gaat, dan maar morgen hè!
Fijne dag!

Mirjam zei

Hoi Lida,
Hoe bekend klinkt dat, als ik tijd over heb... Er zitten al te weinig uren in een dag, dus dat wordt zoeken naar tijd.... Dat is meestal mijn ervaring. Ik moet mezelf soms afremmen en niet teveel dingen door elkaar heen doen...
Dat gaat een prachtig buideltje worden...
Fijne dag vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Rya, Rotterdam zei

Probeer tijd te "maken".... is een kunstje dat je na héél veel oefenen wel onder de knie krijgt. Maar ik begrijp dat je niet "héél veel tijd" hebt....
Tja, dan wordt het plannen. Ga maar lekker naar de Mams zolang het nog kan. Soms wou ik dat ik dat nog kon.
Groet, Rya

Anita Vlijtige Handjes zei

Prachtige balletjes. Wat creatief met zo weinig middelen.
Oh dat potje tijd laat zich af en toe zien :-)

carine zei

hei Lida, dat wordt weer een mooie, het zal ook prachtig worden, ook een prachtdingetje, leuk om te maken, heb al zo iets gemaakt maar met gemaakte bloempjes in plaats van bedeltjes , voor iemand in het ziekenhuis in wijnrood fluweel, grootte 16 cm hoog. een getorste wijnrode koord in een soort fluweel in Veritas verkrijgbaar, en op de rand pallietjes en parels...., ik wens je een fijne dag verder en een dikke knuffel

Rennie zei

Succes met je buideltasje. Ben benieuwd naar het resultaat.

Marjan zei

Op de blog van Simone van Soed Idee zag ik dat jij ook bezig bent met de SummerSal, wat is hij leuk om te maken hé.
Ik heb je blog bezocht en zag heel veel mooie creaties langs komen, complimenten hoor!
Inmiddels heb ik me al aangemeld als volger want ik ben heel benieuwd wat er nog meer voor moois uit jouw handen gaat komen.
Groetjes

Rian, zei

Echt een "Lida" project. :)
Dat gaat vast weer heel mooi worden.

Gerard zei

Het ziet er mooi uit, chique ook! Vooral in zilver en donker blauw. Succes er mee
, als je tijd hebt...

Anoniem zei

Dat is een heel bijzonder werk!!!M.H.

sajuki zei

great !
Greetings from Poland :)
Katarzyna


www.sajuki.blogspot.com

Anoniem zei

In de 24 uur per dag, Lida!
Ben heel benieuwd hoe jouw buidel wordt!
Donkerblauw met zilverkleur wordt heel chique.
Succes!

Lieve groet,
Gerry