dinsdag 17 juni 2014

Toch de extra kruisjes gezet!

Na overleg met DH en de vele adviezen om toch die extra steekjes te borduren is nu zowel de voor als de achterkant van mijn biscornu af!


Je ziet nu niet de mooie kleur blauw maar wel dat de voor en de achterkant nu aan elkaar kunnen worden gezet, heb er al een speldje aan gestoken en hoop vandaag hem helemaal af te maken, is altijd nog een lastig klusje!

Vandaag borduren op De Karperhoeve en spullen wegbrengen voor de tentoonstelling a.s. zaterdag, het is dan weer boerenmarktdag en dan is er ook een tentoonstelling van quilts en allerlei handwerken, zoals : Hardanger, kantklossen, haak- en breiwerk etc.  Maar er zijn ook allerlei kraampjes met heerlijke boerenproducten!

Wil je er nog meer over weten dan kun je hier meer lezen (even klikken!)!

Oh en wat betreft de mutsen voor het 400 jarig bestaan van Maassluis, ja die zijn alle vijftien af en afgewerkt met een kantje:


A.s. donderdag worden ze gebruikt op een lagere school in een speciaal voor de gelegenheid geschreven toneelstukje!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wat een leuke mutsen, daar gaan ze veel plezier van hebben.
He borduurtje heeft een hele mooie kleur blauw.

Kiekplaotiesenzo zei

Jouw borduurtjes zijn echt prachtig en dan die mutsen..... mooi hoor! groetjes.

Truus zei

Je biscornu is mooi geworden-had niet in de gaten dat het om de hoeken ging voor het extra randje.Zo is het inderdaad mooier--raar dat het niet op het patroon stond.
Komt er nog een foto van de meisjes met slaapmuts?
groetjes,Truus uit Drenthe

Chris zei

Wat leuk, die mutsen Lida! Dat wordt een groot feest daar bij jullie!

Petra zei

Ben helemaal weg van de kleur blauw die je gebruikt heb en wat een leuke mutsen. Ik heb me niet gerealiseerd dat Maassluis al weer 400 jaar bestaat. Misschien weer eens tijd voor een bezoekje. Groetjes!