zaterdag 14 juni 2014

Het was fantastisch!

Wat was het genieten, dacht dat het dak er hier af zou gaan zo hard werd er gejuicht door DH! Nederland wint daar even met 5-1 van Spanje! En ik zat wel mee te genieten hoor maar ondertussen ging ik wel verder met mijn steekjes! Ben gisteren begonnen aan een nieuw borduurtje, moet wel wat te doen hebben onder het voetbalgeweld en kleine borduurtjes zijn daar dus zeer geschikt voor! Het wordt trouwens een biscornu met huisjes:


Kan vanavond natuurlijk kiezen, hier mee verder of de randjes!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Tijdens de wedstrijd had ik (als ik het ooit al deed) echt niet kunnen borduren hoor, tjonge...wat een mooie pot. Wij keken met een stel vrienden en dan heb je er ook wel beelden bij hoe dat er bij elk doelpunt aan toe gaat. Een goed begin is het halve werk...

Fijn weekend Lida! Lieve groet, Ingrid

Johanna Faber zei

Wat een enig borduurtje en Holland gefeliciteerd met de overwinning
Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden Joke

Wilma Kuin zei

hihi,... Zelfs ik zat te genieten van de kleinkinderen zoooo vreselijk happy met de uitslag. Wat genieten met die mannetjes!!
;o)

Yvonne zei

Mooi Lida, wordt vast een schatje!

Wietskes Quilts zei

Wat een leukje is dit!!!!

Jeanny zei

Schattig borduurwerkje.
Fijn weekend!

Guusje, zei

Wat een mooi borduurwerk. En heerlijk al dat voetbal ik geniet van elke wedstrijd die er uitgezonden wordt. En ja gisteren dat was een toppertje.

Marjan zei

Ja, was mooi hè, gisteravond... Moet zeggen dat er bij mij niets meer uit mijn handen kwam! Jouw biscornu in wording ziet er echt prachtig uit!

Berna zei

Wat een mooi borduurtje weer!