dinsdag 25 maart 2014

Soft en steekjes!

Soft is het onderwerp van vandaag voor de foto en wat moet ik daar bij denken: zacht! Ja maar wat is er zacht? Eén van mijn kussentjes:


Of dit oude borduurtje dat we vonden in een antiekwinkel in Engeland?


Petit-point in zachte en vooral oude kleurtjes zo fijntjes dat ik mij er niet snel aan zal wagen, maar het kunnen ook de zachte kleurtjes van dit borduurwerk zijn:


Een patroontje dat ik nog steeds een keer wil gaan maken, kwam het weer tegen toen ik wat boeken naar mijn kamertje bracht! Maar ook dit begin van een pinkeep met viooltjes kwam ik tegen, het moet worden geborduurd in zachte kleurtjes:


Al met al heel wat zacht wat op mij wacht en waar ik graag wat steekjes aan zet als mijn handen wat minder gevoelig zijn!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk dat je door deze dagelijkse onderwerpen ineens zo anders om je heen kijkt! En.. de uitdagingen op borduurgebied liggen al weer op je te wachten zie ik ;) Veel plezier met deze 'zachte' werkjes!!

Monica zei

Leuke borduurtjes laat je zien

Chris zei

Tara is niet meer zo zacht hè, of toch nog wel? Lekker met je handen door haar vacht, over de kop, warme zacht tong... Ik verlang ook naar zacht, zacht weer!!

Anoniem zei

Wat een prachtig borduurwerkje heb je uit Engeland meegenomen.
Ook je andere werkjes zijn mooi.
De pop uit een paar blogjes terug,heb ik ook-leuk om het bij jou te zien.
Sterkte met je handen en een zonnige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Ada Kopitopoulou zei

Leuk, die zachte borduurwerkjes. Heel mooi dat lapje uit Engeland.

AnitaS zei

Wat leuk om dingen uit je omgeving ineens met andere ogen te bekijken. Fijne avond.