zaterdag 22 maart 2014

Morning= Goede morgen!

Morning is het woord voor vandaag en geloof mij het was een luie tot nu toe! Pas heel laat opgestaan (wel er even om zeven uit geweest om Tara uit te laten) en toen ik net met haar terug liep begon het te druppelen. Nu is het al elf uur geweest en ik wil jullie even laten zien hoe het er nu uitziet buiten:


Niet echt drijfnat maar wel heel anders dan eerder deze week! En dan heb ik snel even een foto genomen van de nieuwe struik die ik van DH kreeg vorig jaar: De Sneeuwbal!


De eerste bloemen zijn open en er hangt meteen een heerlijk geur! Maar die zal ook wel van de prachtige roze hyacinten komen die er ook bloeien naast de waterloop!

Gisteren was ik de enige die bij Ria ging koffiedrinken en samen met haar wat steekjes zette, Bep was met haar zusje naar een quilt weekend en Henny zit in Parijs!  Hoop dat ze allebei mooi weer hebben! Ik werkte aan een cadeautje en daar de ontvangster regelmatig hier neust, zal ik het nog niet kunnen laten zien, Ria was aan het quilten aan een van haar schitterende quilts en showde alleen even het middenstuk van haar volgende creatie:


Nu wordt het op een bruine prachtige bruine Japanse stof geappliceerd, wat zal dat er schitterend uitzien! Zo ik ga nu maar eens een was uit de machine halen en de volgende erin stoppen, DH bracht weer een koffer vol mee terug!

Fijne dag!

8 opmerkingen:

Jessie zei

Hoi Lida,je tuin staat er al fleurig en geurig bij. Heerlijke lente!

Johanna Zweden zei

Ik loop zo achter met blogjes, dat ik wel lees, maar even zo een fijn weekeinden toe wil wensen
Groetjes Joke

Anoniem zei

Gezellig je tuin en zo heerlijk genieten nu alles begint uit te lopen!
Gisteren hier 23mm in de regenmeter-de vijver gelijk bijgevuld,scheelt weer werk.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Ja, de sneeuwbal. Die is zo mooi elk jaar. En....ik ben benieuwd naar het schilderwerk en het presentje dat je aan het maken bent. Gisteren heeft het hier geregend en vandaag ook weer. Goed voor de tuin, zullen we maar denken. Fijn weekend!

Annie Kingma.Bonnema zei

Goede morgen dus, lekker een luie Zaterdag morgen, mag hoor.
Mooi is de tuin al bij jullie.
Hier begint het ook te komen, maar wij in het noorden komen altijd wel zo 2 weken later dan in het zuidelijk deel van ons land.
Groetnis Annie

feltfree på Åsly zei

Heerlijk om zo rustig een zaterdag te beginnen. Geniet lekker van al het moois in de tuin.

Kiekplaotiesenzo zei

de sneeuwbal is zo ontzettend mooi Lida, ik hou er van!
groetjes.

Rennie zei

Toch hebben wij geen regen gehad. Met recht dus een plaatselijke bui. Gelijk heb je dat je het er even van hebt genomen.