zaterdag 17 maart 2018

Het heeft even geduurd!

Maar nu eindelijk weer een logje en had ik dan niets om te schrijven? Ja hoor genoeg, maar het ontbrak mij even aan energie na het borduurweekend bij Simone.

Maar eerst laat ik jullie de cadeautjes zien die ik van mijn dochters heb gekregen nog voor mijn verjaardag! Mijn oudste nam mij mee naar de winkel van Simone en daar mocht ik uitzoeken wat ik wilde en dit vond ik:


Twee borduurtjes met als onderwerp: Schaapjes!!

En of dat nog niet genoeg was, kam ik er later achter dat een boek dat ik uitzocht ook door haar was voldaan en wat een gaaf borduurboek is het:


Nu daar ben ik voorlopig wel zoet mee! En natuurlijk kon ik niet wachten om eraan te beginnen en dus thuisgekomen direct aan het schaap met schaapjes begonnen:


En gisteren had ik dat dus al af en nu ligt het klaar om het in elkaar te gaan naaien:


Dus dat zal vandaag nog wel worden gedaan en dan mijn andere dochter! Daar er griep heerste in haar huis konden zij niet in het weekend van mijn verjaardag komen en dus kwamen zij afgelopen woensdag en kijk eens wat een gaaf cadeau:


Zelf had zij de onderzettertjes gehaakt en zo is het een complete theeset voor mijn huisje!

Natuurlijk was er genoeg te doen en te zien op het borduurweekend en ik maakte ook foto's maar helaas zijn de kleuren niet erg mooi door de verlichting daar en daarom is alles nogal geel:
Natuurlijk was er heel veel om te bewonderen maar hieronder een vondst van één van de dames, dus niet zelf gemaakt, maar gevonden op een rommelmarkt : Een geborduurd voorblad van een krant:


Wat een unieke vondst! En wat een inspiratie! Ik denk dat ik maar eens ga speuren naar oude kranten!
Ik maakte nog veel meer foto's, maar daar laat ik jullie morgen wel van meegenieten!

Fijne dag!

8 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Een mooie verwennerij en een leuk weekend! Daar kan je met genoegen op terug kijken.🤗

Ineke zei

Wat ben je heerlijk verwend door je dochters. En die schaapjes zijn ook zo leuk, geen wonder dat je gezwicht bent voor schapen.
Wat zal het gezellig zijn geweest in het weekend van Simone.
Liefs, Ineke

Conny's-blog zei

Wat een verwennerij door je dochters zeg, leuk die schaapjes en het thee-compleet geweldig toch. Echt genieten denk ik ook dat borduur-weekend. Maar een zwaar weekend voor de oogjes denk ik haha..................liefs.Conny

Happy Earl Grey by Elly Embregts zei

Wat een.leuke schaapjes. Heerlijk om zo verwent te worden, geniet ervan!
Groetjes

Wilma Oud zei

Wat hebben je dochters je verwend. Zo leuk. Ik kan me voorstellen dat je na zo'n weekend bek af bent. Maar het was weer de moeite waard. Wat is je borduurwerk mooi geworden. Fijne zondag en groetjes van Wilma

Anoniem zei

Heerlijke kadootjes,het boek ken ik gekocht bij Steeljes en Kruisjes ,een heerlijk boek.

Gr Jos.

Truus zei

Eerst een heerlijk borduurweekend en ook verwend met mooie cadeaus en zo leuk je theeset voor jouw huisje. Nu nog voorjaar en dan heerlijk genieten in de tuin.
Had je al gezien op een foto van het weekend. Mooie werkstukken waren er en dat hoesje met hartjes en roosjes vind ik geweldig.
Gezellige avond
groetjes, Truus uit Drenthe

co coya zei

Wat zal het gezellig zijn geweest in het weekend van Simone.
RoyalRuby