woensdag 17 oktober 2012

Het gaat best!



Hoi Meiden, het gaat prima nu, bedankt allemaal voor jullie lieve reacties! Ik wordt alleen zo nu en dan even goed pissig als ik weer iets bedenk dat weg is, maar verder gaat het goed!We zijn maandag met de buren gaan eten, het was hartstikke gezellig! Ik las dat velen van jullie dachten dat de inbraak kwam doordat ik schreef dat we op vakantie waren, maar dat was dus niet het geval! Er trekt momenteel een bende door Nederland die vorige week in Dordrecht en Barendrecht en dit weekend meerdere inbraken 
in Maassluis pleegde, wij waren dus echt niet de enige! Ik hoorde van zowel de juwelier als van de eigenaresse van de Karpershoeve van mensen waar die nacht was ingebroken! Ze gaan de dag ervoor al op verkenning en zoeken dan naar huizen waar niemand thuis is en waar geen licht brandt en dan gaan ze de dag erna weer terug, maken dan de buitenverlichting onklaar om dan 's nachts terug te komen en in te breken, maarwisten jullie dat 70% van alle inbraken overdag worden gepleegd? Dus als je even de deur uit moet voor een boodschap of om kinderen naar school te brengen, zorg dan dat alles hermetisch is afgesloetn en laat 's avonds altijd wat lampen branden!Zo dat was dat voor nu, ik wil jullie nog wel even laten zien dat ik niet stil zit en dat ondanks de wassen die moeten draaien, alle spullen zoals gordijnen en vitrage die vuil zijn moeten natuurlijk net als de inhoud van de linnenkast onder handen worden genomen, ik toch nog steekjes zet:



Verdikkeme hij staat op zijn zij, maar het uploaden kost zoveel tijd, ik laat jullie binnenkort wel een betere foto zien! Groetjes allemaal en geniet van jullie steekjes en andere hobby's!
Knuffel
Lida