zondag 4 juni 2017

Zo en nu wat leuks!

Jullie weten dat we de afgelopen maand nogal wat te verduren hebben gehad, eerst overleed Gucci onze stinkdiertje en later moesten we Tara laten inslapen en wat jullie nog niet weten is dat een reiger ook nog eens een mooie karper uit de vijver verschalkte! Maar nu dan toch iets leuks!
We hebben er weer een huisdier bij! DH vond één konijn maar zielig en dus ging hij op zoek naar een tweede en vond een schattig beestje in Den Haag! Wel dat beestje bleek een Duitse reus te zijn (kende ik alleen een Vlaamse) maar het was een vrouwtje en daar kwam hij gisteren mee thuis:


Het lijkt hier een klein diertje, maar geloof me het is echt al een flinke dame en we hebben haar Helga genoemd naar Helga uit de serie 'Allo 'Allo! Het is een echt knuffelkonijn!

Zodra ze in het hok het grote grijze Angorakonijn ontwaarde stampte ze fel op de grond om haar te waarschuwen niet te dicht in haar buurt te komen, maar vandaag hebben we haar in het andere hok ernaast gezet (dat heeft wel een doorgang naar het eerste hok hoor) en daar ging ze op ontdekkingstocht i.p.v. in een hoekje te blijven zitten en vanmiddag zat ze al beneden en was dus de trap afgegaan. Nu maar hopen dat ze ook weer naar boven gaat om te eten en te drinken:


Zo dat was dus even bijpraten op het huisdierenfront!

Dan nog even de steekjes van de dames van de bee! Afgelopen vrijdag werd er hard gewerkt aan olifanten! Zowel Ria die twee olifanten appliqueerde voor een kussen bijpassend bij haar laatste top als Henny die ook aan zo'n zelfde quilt is begonnen:


Verder kon ik het affootje van Henny even op de foto zetten en ook een schattig schilderstukje dat ik van haar kreeg:


Het past niet bij haar interieur en perfect bij het mijne!

Zo en ja ik zette ook nog steekjes, maar niet zoveel en dus zal ik de komende dagen nog wel een keer een up-date geven van mijn engelenlap.

Fijne dag!