vrijdag 17 januari 2014

Krijgertjes en steekjes!

Gisteren naar Mams geweest, ze was zo blij dat ik kwam, ja anderhalve week is voor haar wel erg lang om mij te missen, maar nu was ze helemaal gelukkig en ik had voor haar mijn album(pje)s meegenomen, de ene met de foto's van ons trouwen (cadeautje van de buren!) en de andere met mijn borduurtjes van het afgelopen jaar en natuurlijk nam ik weer een vogeltje voor haar mee, ze heeft er nu al een stuk of zeventien staan in het raamkozijn!
Zal volgende keer weer eens wat foto's maken.

Nu kwam ik weer bij haar in de badkamer om de was mee te nemen en heb toen maar meteen de douchemat meegenomen, die lag al maanden opgerold in een hoek, ze vond het maar niets dat hij nat werd en ze had toch vloerverwarming! Nu eigenlijk vind ik de kleur wel erg leuk en met een wc mat erbij staat het heel fleurig in de bruin/witte badkamer van ons:


Denk dat ik er toch een paar bijpassende baddoeken bij ga halen! En de volgende krijgertjes:


Juist een chemise enveloppe van Corrie gekregen en ook twee van de stijve boorden! Zelf gaf ze er niet om, daarom verdeelde zij de mooie spulletjes tussen Rennie en mij! Gaaf hè! Nu met de stukjes oud goed die ik al eerder verzamelde kom ik aardig in de richting van een te maken oud-goedquilt!

Ik heb gisteren maar een paar steekjes gezet aan mijn rol, had helaas teveel last van mijn oog en ik lijk niet goed uit te komen, dus straks even kijken of ik geen foutje heb gemaakt:


En nu ik even kijk, zie ik dat ik inderdaad een keer maar twee tussensteekjes heb gemaakt, dat wordt vanmorgen dus achteruit werken op de bee bij Henny!


Fijne dag!