maandag 15 mei 2017

Mei met steekjes en bloemen!

Zo'n heerlijke temperatuur als we nu hebben, dat is puur genieten in onze tuin en als je dan een DH hebt die van alles uitprobeert en zo maar een takje ent op een andere tak met wortels en dit is het resultaat, dan snappen jullie het zeker wel dat dat helemaal genieten is!

En dan zijn er van die dagen dat het hebben van creatieve vriendinnen en samen steekjes zetten helemaal heerlijk zijn en dan bewonder je elkaars werk en natuurlijk maak ik daar dan foto's van.

Zo is Ria helemaal druk met deze olifanten en verder kon ik haar ingelijste borduurwerk bewonderen:


Moet nog even netjes worden gedaan hoor, maar ze heeft het vlug even erin gestopt om het effect te zien en dat is geweldig!


En dan is het Moederdag en daar ik helemaal niets verwachtte, was de verrassing des te groter toen mijn oudste DD dit mooie boeket liet bezorgen!


En dan geniet ik nog meer van mijn huisje, dat DH vorig jaar voor mij bouwde en waar nu de Blauwe Regen vol bloeit en er hangt de geur van Seringen en natuurlijk geniet ik volop van de Rododendron:


En ik werk stug verder aan mijn rondjes, nog maar drie te borduren, dan nog 6 appliqueren en de 25 rondjes op de kruispunten appliqueren en dan dubbelen en quilten, dat laatste doe ik wel op de naaimachine want anders is hij nooit op tijd af! Dus ik ga er hard aan trekken en wens jullie:

Fijne dag!