woensdag 14 augustus 2013

Hele klus!

Gisteren is mamma verhuist naar het bejaardenhuis en dat was dus echt een hele klus, maar het moeilijkste was het feit dat zij helemaal de kluts kwijt was, niet meer wist dat zij zelf dit wilde en zelf ervoor getekend had, dit ondanks dat wij allerlei andere opties om thuis te kunnen blijven wonen hadden aangeboden!
Nu ze zal er wel wennen en het zal een stuk gezelliger zijn met veel mensen van haar eigen leeftijd en aanspraak, maar moeilijk was het wel.



Gisteren dus helemaal geen energie om nog een naald vast te houden, mijn DD en DSIL logeren ook hier en hebben geholpen met het sjouwwerk en nu blijft mijn DD nog een paar dagen logeren, gezellig! Maandagmiddag hebben we samen in de zon nog steekjes gezet, zij aan haar prachtige borduurwerk voor mij:


en ik werkte verder aan een blokje van de Dear Jane:


Vandaag voor de verandering weer naar de tandarts en dan door naar ons ouderlijk huis samen met mijn broer, ik om een was op te hangen en nog eens alles na te lopen om te kijken wat er naar Mamma toe moet en hij om de sloten te veranderen, er zijn veel te veel sleutels in omloop geweest!

Fijne dag!