maandag 17 december 2012

Mooi blauw is ook niet lelijk!


Zaterdag op de Karperhoeve ben ik begonnen aan een nieuwe kouwe kerel en zaterdagavond thuis maakte ik het borduurwerkje af. Zondag besloot ik zowel deze als de lange die al een poosje geleden was geborduurd af te werken en ik maakte er dunne kussentjes van, maar wel met een lusje zodat ze ook als ornamentjes kunnen worden opgehangen!



Maar dat is niet wat ik er nu mee van plan was, ik haalde namelijk alle rode spulletjes uit het witte hartenkastje en deed daar allemaal witte en blauwe spulletjes in, nee het is nog niet helemaal zoals ik het wil hebben, er moeten nog veel meer sneeuwmannen in komen en dan zullen er weer andere dingen uitgehaald worden, maar zo ziet het er nu uit:


Ik heb er ook wat andere spulletjes in gezet zoals een tafelbel met een engeltje erop, kantjes, lintjes en vingerhoeden en ook een al eerder gemaakte biscornu en Mama's sterrenbeurs heeft er ook een plekje in gekregen.

Vandaag misschien wel wat tijd om een paar steekjes te zetten, maar waar ik aan wil beginnen dat weet ik nog niet, straks maar eens kijken welke het moet gaan worden, ik heb er nog genoeg om uit te kiezen:


Fijne dag!