vrijdag 22 februari 2013

Lekker warm!


Gisteren werd het na de middag eindelijk lekker warm! De monteur kwam om half negen en werkte hard door en na het plaatsen van een nieuwe hoog rendement kachel en een nieuw drukvat en ook een digitale thermostaat is het om twee uur eindelijk zover, de kachel gaat aan!  Ik kan beginnen met het opruimen van mijn hobbykamer, maar daar moet ik even later mee stoppen want er arriveert een elektricien en deze gaat ook op mijn kamer aan de gang en zowaar een paar uur later heb ik eindelijk weer genoeg licht in mijn kamer om er te kunnen handwerken, kijk maar eens wat een heerlijke grote daglichtlamp:



Ja dat betekent dus dat ik nu aan de slag kan om de boel schoon te gaan maken en alles opnieuw een plekje te geven want ik moest allebei mijn werkbladen zoveel mogelijk leegmaken en dus ligt bijna alles op het logeerbed.

Gisteravond kreeg ik toch nog zin om wat steekjes te zetten en dat had het volgende resultaat:


Hij is inderdaad bijna af, hier nog moeilijk te zien maar ik ben al begonnen met de mand die onder de vogel moet komen en dat is echt het allerlaatste! Dus ik zal hem morgen wel als affo kunnen laten zien, maar ik wil eigenlijk meteen deze en de vorige gaan verwerken, maar weet nog niet precies hoe. Hoop dat ik vandaag een ingeving krijg en misschien weten de meiden van de Tildagroep wel een leuk idee!

Fijne dag!