vrijdag 20 januari 2012

Het eind in zicht en een Give Away!

Nee niet van de opknapbeurt van het trappenhuis, dat gaat nog wel een maandje duren en ook niet van mijn borduurtje, maar na anderhalf jaar verbouwing, reparaties, kapotte spiegels en herstellingen, geschillencommissie en veel gezeur wordt hij vandaag eindelijk afgemeld, onze badkamer!
Nu kan ik jullie het eindresultaat laten zien, niet ingericht zoals de rest van het huis, maar vooral strak, glad en heel gebruiksvriendelijk!
Zo eerst mijn grote meubel, dat is dus helemaal op maat gebouwd:

Links zien jullie de schuifdeuren waarachter de wasmachine en de droger en een voorraadkastje een plekje hebben gevonden. Erboven de wasbak en de spiegel, rechts zien jullie de glazen wand van de inloopdouche. De vloertegels zijn in werkelijkheid wel een stuk donkerder, ook het bovenblad van de kast slaat door het flitslicht wel wat lichter dan het in werkelijkheid is.
Rechtsvoor zie je het verhoogde toilet, vooral dat laatste was de reden om de badkamer zo indringend te verbouwen.


Hier de andere kant van de badkamer waar zowel DS als ik een plekje hebben voor ons badlaken en waar ook de wasmand een plekje heeft, niet zichtbaar hier, maar links staat dan ook nog de weegschaal en daar is ook de deur naar de overloop.

Zo eindelijk klaar, we hebben een heel lange adem nodig gehad om alles te krijgen zoals wij het wilden hebben en nu ben ik nog op zoek naar een mooie roestvrij stalen afvalbakje wat tegen de wand kan worden opgehangen!

Dan heb ik nog een give away waar alle volgers aan mee mogen doen, dit omdat ik eergisteren nummer 100 mocht verwelkomen!  Wat het gaat worden blijft nog even een verrassing, maar het wordt of iets om zelf te maken of het wordt een van mijn creaties, dus dames als je mee wilt doen en je bent nog geen volger!!!
Fijne dag!

P.S. Was vergeten te schrijven dat ik zondag om zes uur de lijst laat draaien en dus maandag de winnares bekend maak!