woensdag 27 mei 2015

Beestenboel!

Zoals de meeste van jullie wel weten is het hier een kleine beestenboel! Niet alleen is Tara hier de meesteres van het huis:






(Hier verorbert ze haar avondeten en neemt niet eens de tijd om even te kijken als ik haar roep, afgelopen zaterdag is zij weer door nicht Tamara die trimster is onder handen genomen), ook buiten heeft mevrouw aardig de wind eronder! Wee de duif of kraai die denkt een graantje mee te kunnen pikken van haar voer of de hond die op "haar" grondgebied komt (en hier rekent ze dus de halve straat aan beide zijden van ons huis ook toe!), maar ze heeft een zwak voor Gucci ons stinkdiertje! Misschien omdat ze stapel is op het voer van Gucci en zij dus ook altijd wat brokjes krijgt, maar het blijft al jaren een enig gezicht om die twee met de neuzen tegen elkaar te zien staan of Tara met gekke bokkensprongen voor de ren van Gucci te zien springen! Nu hier weer eens wat bericht over Gucci, ze is namelijk niet alleen gek op haar brokjes, maar ook stapel op yoghurt en daarvan  heeft DH deze foto's van gemaakt!



Nee ze bijt niet in het plastic, maar likt de pot helemaal leeg en dan verdwijnt soms haar halve lijf in de pot! Zo weer even bijgepraat over onze beesten, nog een heel:

Fijne dag!