woensdag 27 mei 2015

Beestenboel!

Zoals de meeste van jullie wel weten is het hier een kleine beestenboel! Niet alleen is Tara hier de meesteres van het huis:


(Hier verorbert ze haar avondeten en neemt niet eens de tijd om even te kijken als ik haar roep, afgelopen zaterdag is zij weer door nicht Tamara die trimster is onder handen genomen), ook buiten heeft mevrouw aardig de wind eronder! Wee de duif of kraai die denkt een graantje mee te kunnen pikken van haar voer of de hond die op "haar" grondgebied komt (en hier rekent ze dus de halve straat aan beide zijden van ons huis ook toe!), maar ze heeft een zwak voor Gucci ons stinkdiertje! Misschien omdat ze stapel is op het voer van Gucci en zij dus ook altijd wat brokjes krijgt, maar het blijft al jaren een enig gezicht om die twee met de neuzen tegen elkaar te zien staan of Tara met gekke bokkensprongen voor de ren van Gucci te zien springen! Nu hier weer eens wat bericht over Gucci, ze is namelijk niet alleen gek op haar brokjes, maar ook stapel op yoghurt en daarvan  heeft DH deze foto's van gemaakt!Nee ze bijt niet in het plastic, maar likt de pot helemaal leeg en dan verdwijnt soms haar halve lijf in de pot! Zo weer even bijgepraat over onze beesten, nog een heel:

Fijne dag!

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat grappig dat jullie een stinkdiertje hebben, dat hoor je niet zo vaak. Gelukkig ook dat Gucci en Tara het samen wel goed kunnen vinden!

Jij ook een hele fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Quiltpassion.blogspot.com zei

Die Tara is weer lekker gekortwiekt, hopen voor haar (en ons) dat het wat warmer gaat worden!
Leuk dat Tara en Gucci zo goed met elkaar op kunnen schieten en wat leuk dat Gucci zo gek op yoghurt is, ze zal vast later heel wat te likken hebben als haar vacht onder zit.
Fijne dag, knuffel, Cisca

Chris zei

Ik mag die beestenboel bij jou wel hoor! Groot of klein. Heerlijk, dat stinkdiertje met de yoghurt.

quiltlodge gerda zei

Genieten joh van die beestenboel!

quiltlodge gerda zei

Onze Teun (hond) is trouwens ook gek op yoghurt en andere melkproducten.

Gerard zei

Een hond als trouwe huisgenoot is natuurlijk algemeen, maar een stinkdiertje is toch wel bijzonder en heel leuk! Hoe kom je nou aan een stinkdier? Kun je die ergens kopen of krijg je die van een Amerikaanse vriendin of vriend? Ik weet niet eens of ze ook in Nederland voorkomen... Interssant allemaal!

Quilts and Newf's zei

grappig om te lezen dat Jullie Tara ook heer en meester n huis is.
Onze bjorrre heeft ook personeel :-)

Conny's-blog zei

Zo gezellig die beestjes om je heen toch...................liefs.Conny