woensdag 17 oktober 2012

Het gaat best!Hoi Meiden, het gaat prima nu, bedankt allemaal voor jullie lieve reacties! Ik wordt alleen zo nu en dan even goed pissig als ik weer iets bedenk dat weg is, maar verder gaat het goed!We zijn maandag met de buren gaan eten, het was hartstikke gezellig! Ik las dat velen van jullie dachten dat de inbraak kwam doordat ik schreef dat we op vakantie waren, maar dat was dus niet het geval! Er trekt momenteel een bende door Nederland die vorige week in Dordrecht en Barendrecht en dit weekend meerdere inbraken 
in Maassluis pleegde, wij waren dus echt niet de enige! Ik hoorde van zowel de juwelier als van de eigenaresse van de Karpershoeve van mensen waar die nacht was ingebroken! Ze gaan de dag ervoor al op verkenning en zoeken dan naar huizen waar niemand thuis is en waar geen licht brandt en dan gaan ze de dag erna weer terug, maken dan de buitenverlichting onklaar om dan 's nachts terug te komen en in te breken, maarwisten jullie dat 70% van alle inbraken overdag worden gepleegd? Dus als je even de deur uit moet voor een boodschap of om kinderen naar school te brengen, zorg dan dat alles hermetisch is afgesloetn en laat 's avonds altijd wat lampen branden!Zo dat was dat voor nu, ik wil jullie nog wel even laten zien dat ik niet stil zit en dat ondanks de wassen die moeten draaien, alle spullen zoals gordijnen en vitrage die vuil zijn moeten natuurlijk net als de inhoud van de linnenkast onder handen worden genomen, ik toch nog steekjes zet:Verdikkeme hij staat op zijn zij, maar het uploaden kost zoveel tijd, ik laat jullie binnenkort wel een betere foto zien! Groetjes allemaal en geniet van jullie steekjes en andere hobby's!
Knuffel
Lida

40 opmerkingen:

Nardy zei

Hallo Lida, ik lees net nog je vorige blogje; wat een ellende! Hopelijk zijn jullie al iets bekomen van de schrik. Sterkte hoor met de was en het verwerken. Hartelijke groet, Nardy

AnitaS zei

Lida ik ben blij dat het al beter gaat. Pissig is een goede reactie. Ik heb mijn hoofd even verdraaid maar het is mooi borduurwerk. Fijne dag.

Klaske zei

Fijn dat het prima gaat! Dat pissige gevoel zal nog even blijven moet je maar denken..Fijne dag Lida

Ineke Hulzebos zei

Gelukkig gaat het beter met je!
Liefs,

Ineke Hulzebos

Wietskes Quilts zei

Gelukkig weer een berichtje van jou. Ik zat er al een beetje op te wachten.
Hopen dat je het leed snel een beetje kunt vergeten hoor, niks an.
Ik belde vanochtend de garage omdat mijn achterruitenwisser gepikt was, en ik was al de achtste die belde of aan de balie stond. Wel iets anders dan jullie leed, maar toch ook niet leuk. Ik,dacht zo even een nieuwe te halen, maar dat gaat dus nu even niet. Ze moeten besteld worden.

Sterkte nog en houd je taai.

Groetjes

Wietske

Ineke B zei

Je moet er maar het beste van maken en dat doe je gelukkig. Heel fijn om te lezen. Je borduurwerk heeft er gelukkig niet onder geleden, het wordt schitterend! Prachtige kleurtjes.

Knuffel, Ineke

quiltlodge gerda zei

Lieve schat, ik heb bewondering voor je nuchtere aanpak. Ik denk wel datje nog wel een poosje pissig zal blijven en terecht! Groetjes,

Home and Lifestyle zei

Gelukkig dat het al beter gaat en dat je zo nu en dan flink pissig wordt kan ik goed begrijpen!

Lieve groet, Ingrid

Lupineke zei

Ach Lida, wat een ellende toch.. ook hier in het Zeeuwse dezelfde perikelen! Bij ons hebben ze twee weken geleden 's nachts ingebroken, gelukkig alleen wat geld weg en mijn fiets, dus mogen we nog niet mopperen!! Maar het is zo balen he, het idee dat die smeerlappen in je huis zijn geweest en overal met hun vieze vingers aangezeten hebben..
:(( Hopelijk komen jullie het weer te boven, vast wel, tja, we moeten wel! Heel veel sterkte met alles!!

mieke zei

Waardeloos zoiets.
Hier in het dorp zijn ze ook bezig geweest.

Sezoentje-Sonja zei

wat fijn te horen dat het gezien de omstandigheden goed met je gaat.
Hier hoor je het de laatste tijd ook steeds vaker,ik ben nog steeds blij met mijn hond als bewakingssysteem,hij slaat aan voor het minste maar ik vind het niet erg;)
Dikke knuffel,Sonja

Cisca zei

Fijn dat het weer beter gaat, en ook nog steekjes gezet. Ziet er mooi uit!
Knuffel, Cisca

marga zei

Fijn dat je kunt zeggen dat het niet van het schrijven op jou blog
komt.
Ik hoop dat alles snel gewassen is en je al die ellende een beetje achter je kunt laten.
Groeten
Marga

foekie's fashion zei

Fijn te lezen dat je alles weer beet pakt en de draadjes weer borduurt. Groetjes van Joke

Hermie zei

Fijn te lezen dat het aardig goed met je gaat ondanks de inbraak. Balen is dat. Inderdaad wordt er veel ingebroken overdag,zelfs als je thuis bent proberen ze het nog. Als ik boven ben doe ik de deur op slot, voelt toch beter.

Willy zei

Gelukkig dat je de draad weer oppakt. Zal nu wel steeds vreemd zijn om thuis te komen, maar dat slijt ook wel weer. Groetjes,

Jeanny zei

Fijn te weten, dat het beter gaat met je.
Fijne avond.

Antje uit Urk zei

Nou, je bent gelukkig niet bij de pakken neer gaan zitten en lekker gaan borduren! Het klopt dat er een enorme inbraakgolf over Nederland gaat, in Urk in gisternacht ook ingebroken, er zijn ook nog helicopters aan te pas gekomen maar of het iets opgeleverd heeft weet ik niet.
lieve groet en succes met de was!

Heleen zei

Bah, lees het nu pas! Wat een toestanden. Gelukkig kan je er goed mee omgaan maar het blijft altijd naar als vreemden er met je spullen van dorgaan en je vertrouwde omgeving verstoren. Je borduurwerk is prachtig. Fijn dat je dat als ontspanning hebt.

Annelies zei

Gelukkig gaat het weer wat beter met je, want het is niet niks.

feltfree på Åsly zei

Hei Lida.
Ik lees nu pas je vervelende onderbreking van de vakantie. Jeetje wat een verhaal zeg.
Tegenwoordig moet je zo uitkijken hoe je huis achterlaat. Te gek voor woorden.
Sterkte met alles.
GHroetjes Frederika

GRANNY'S HOUSE zei

Gelukkig dat het weer wat beter gaat met je, maart dat je zo nu en dan pissig bent kan ik mij heel goed voorstellen, ik ben blij dat wij in een appartement wonen, die zijn iets veiliger.

Groetjes
Ines

Noa zei

pff wat een ellende allemaal heel veel sterkte

veronique zei

goh lida, wat een miserie zeg... blij te lezen dat het al beter met jullie gaat... en wat sneu voor je ventje zijn horloges

toch veel sterkte gewenst

Anoniem zei

Goed zo...steekje
s, stofjes zijn de beste therapie. Jeanny

Johanna Zweden zei

JA Lida ook bij mijn moeder is het schering in inslag bij haar in de buurt, auto´s , huizen, het is gewoon beangstigend

Heel heel erg, dat je niet eens meer in je eigen huis veilig kan zijn, en dan zie je ook hoe voorzichtig je moet zijn, als je wat op het net zet! want je weet nooit wie het leest.

Mooi je borduurtjes

Veel sterkte voor jullie beidjes en ik hoop dat ze ze gauw te pakken hebben

Fijne dag groetjes Joke

Minet zei

Wat vervelend allemaal, ik lees net je vorige logje. Gelukkig komt het niet van je schrijven op je blog. Maar het blijft gewoon waardeloos. Ze moeten gewoon met hun p.... van ander mans spullen af blijven. Hopelijk zijn jullie weer wat bekomen van de schrik. Je borduurtje wordt in ieder geval leuk. Sterkte.

Gert zei

Ik lees net weer even bij op je blog, en zie nu pas wat er gebeurd is. Jeetje, wat een toestand, en wat schrikken lijkt mij dat. Sterkte ermee!

Yvonne zei

Fijn dat je het zo goed een plekje kan geven en vooruit kan kijken! Helemaal goed want de angst voor wat er is gebeurd moet je niet gaan beheersen.

Cybele's patch zei

Fijn dat het weer wat beter gaat. Ik kan me je boosheid zo goed voorstellen. Bij ons is ook een keer ingebroken terwijl we lagen te slapen. Het idee! Dat heeft wel even geduurd eer ik daar overheen was.
Sterkte meid, het heeft tijd nodig maar het slijt.

Marga (MarPie) zei

Heerlijk om te lezen dat het beter gaat.
Tipje: misschien je foto's iets kleiner maken dan gaat het uploaden ook een heel stuk sneller.

Groetjes,
Marga♥

sylvia zei

brr, wat een enge foto!!!
Ik let nog meer op, dankzij jouw ervaring en tips!
hou je taai, groetjes, Syl

Ria van Kasteel zei

Wat een vreselijke toestand zeg, heel veel sterkte met het opruimen van de ravage.

Lieve groeten van Ria ;0)

yvonne zei

sterkte!!!!

Mascha zei

Ik moest even terug lezen. Ik schrik ervan. Ik wens jullie veel sterkte en hoop dat je je snel weer veilig voelt.
Groetjes, Mascha

Made by Meet zei

Je mag best heel erg pissig zijn hoor! Gelukkig ben je lekker aan het borduren en gaat het weer een beetje beter met je. lieve groet, Meta

ria vogelzang zei

Tjonge, ik lees net deze en ook meteen even het vorige logje...., wat een toestand!! Geen wonder dat je boos bent!! Men hoort gewoon van andermans spullen af te blijven!!! Wat vervelend van de verzameling van DP!
Nou heel veel sterkte, hoor!!
Liefs en knuffel van mij, Ria.

Cuny zei

Tjonge wat heftig weer!
In augustus hebben ze ook in ons huis igebroken en 2 weken geleden was mijn auto aan de beurt. Dus ik weet wat je meemakt en dat is best wel akelig. Het duurt een poos voor je weer een beetje onbevangen in je eigen huis durft te leven en niet bij ieder geluid op scherp gaat staan.

Merel zei

Ha Lida, gelukkig kun je er al wat afstand van nemen. Ik hoop dat je je rust weer kunt vinden. Al die mooie borduurwerkjes zullen daar wel aan bijdragen. Liefs Merel

Evelyne zei

Ha Lida, fijn om te lezen dat het beter met je gaat. Ondanks het wassen toch nog wat steekjes, dat is knap!

Als je de foto's wat verkleint dan duurt het minder lang om ze te uploaden.En hoef je straks ook geen ruimte bij te kopen bij Google.
Het is maar een tip.

Lieve groetjes, Evelyne